FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ziua transferurilor la Dinamo » VIDEO "Cîinii" sînt în tratative cu un israelian și un sloven

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 15:51

Dinamo e în tratative cu încă doi fotbaliști. "Cîinii" sînt aproape să se înțeleagă asupra unui transfer cu Idan Vered, 26 de ani, de la Maccabi Haifa. Un alt jucător care poate ajunge în Ștefan cel Mare este Miha Mevlja, 25 de ani, care evoluează pentru Hapoel Bnei Sakhnin. 

Idan Vered joacă pe postul de mijlocaș dreapta, însă poate să evolueze și în centru. A jucat 20 de meciuri în ultimul sezon pentru Maccabi Haifa și, deși e israelian, are și pașaport românesc.

În 2010, era considerat un copil minune al fotbalului israelian.

Miha Mevlja este sloven poate juca pe posturile de fundaș central și mijlocaș defensiv. Acesta a mai evoluat pentru Gorica și Lausanne-Sport.

Fundașul de 1.90m a jucat 22 de partide pentru Bnei Sakhnin, iar în 19 dintre acestea a fost titular.

Citește și: Dinamo transferă din străinătate » Mijlocaș central adus de Rednic

Citește și: Un fotbalist sub contract cu AC Milan la antrenamentele lui Dinamo » UPDATE În teste vine și un fost jucător de la CSU Craiova

Idan Vered este prezentat în clipul de mai jos:

Miha Mevlja este prezentat în clipul de mai jos:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iunie 2015, 11:22
Postat de zecs93 pe 24 Iunie 2015, 00:35

Ivan Vered e un super jucator, am zis asta si pe celelalte articole dar nu a venit la noi, unde ai vzt tu ca a semnat ??? Era bine sa-i fi adus pe : Ivan Vered, Jose Ellander Gege, Tony Silva ( care a semnat cu trabzonspor si a refuzat oferta noastra conform presei din bulgaria) dar din pacate nu va veni niciunu !!!

pai nu vin man ... echipa voastra este in insolventa , nu are ce sa faca la voi ... ar juca pt play off ... iar umilinte,iar apare marius niculae si incurca Steaua in lupta pt titlu , ii multumesc anticipat !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iunie 2015, 11:20

Vered este in negocieri avansare cu Steaua in niciun caz cu echipa securistilor aflata in stare de insolventa ... inca odata ii multumim domnului negoita ionut si lui marius niculae pt c-au incurcat Steaua din lupta pt titlul cu nr 26 !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  24 Iunie 2015, 04:08

IDAN ARE ULTIMA PASA ,INTERESANT AR FI DE AFLAT DE UNDE PANA UNDE ARE SI PASAPORT ROMANESC, VAD CA NIMENI N A FOST INTERESAT DE AMANUNTUL ASTA

Vezi toate comentariile (61)
Comentează