INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA 4-2

Becali, spectaculos după eşecul cu Partizan, 4-2: "Cînd stăpînul nu se bagă, animalul se îngraşă " » Îi ironizează pe dinamovişti şi prevede un scor record în derby

Articol de GSP - Publicat joi, 06 august 2015 00:15

Gigi Becali a vorbit despre relaţia patron-antrenor la Steaua şi despre derby-ul cu Dinamo.

 "Cînd eu am dat telefon din puşcărie şi am făcut două schimbări, ne-am calificat. Cînd m-am băgat peste antrenor, am avut rezultate bune. Important este să cîştigi războiul. Nu contează cum.

Acum nu mă mai bag, pentru că mi-e jenă de Rădoi. Se vede că atunci cînd stăpînul nu se bagă, animalul se îngraşă.

O să vină vremea cînd o să vedeţi Steaua în finala UEFA Champions League şi în finala Europa League. O să vedeţi", a spus Becali la televiziunea sportro.

Gigi Becali a vorbit şi despre derby-ul cu Dinamo, care se va disputa duminică, 9 august.

"Dacă ne bate Dinamo, eu nu mai vorbesc la fotbal. Dacă pierdem acel meci înseamnă că nu mă pricep la fotbal.

Batem Dinamo cu 72-0. Eu nu am treabă cu Dinamo, pentru că pe mine mă interesează cupele europene", a adăugat patronul Stelei.

Steaua şi Dinamo se vor înfrunta duminică, 9 august, în derby-ul Ligii 1. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe Antena 1, DolceSport, DigiSport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
reddogsv
reddogsv  •  06 August 2015, 08:21

Daca nu am cunoaste ,,subiectul'' am spune ca asta e o aroganta dar asa cel 72-0 e ,,altceva''. A mai spus el in 2007 ca ,, nu ma bate D-zeu in Saptamana Mare'' si a luat 4 acasa de la Rednic ! Acum e aproape imposibil sa mai dam atatea goluri pentru ca atunci chiar aveam lot dar un 1-1 sau 0-1 dintr-o eroare de arbitraj in favoarea noastra e perfect posibil iar asta numai asa ca sa-l punem putin sa posteasca si sa mai dea o fuga la Muntele Athos! Pac pac. Bucurati-va de fotbal!

legoolas
legoolas  •  06 August 2015, 08:13

Daca aceasta fantoma a fotbalului romanesc, bate cu 72-0, echipa mea de suflet, promit ca ma arunc de pe podul grant: IN CAP !

legoolas
legoolas  •  06 August 2015, 08:05

72-0 sa fie gigica, ca daca prezici la fel ca "2000 de ani jucam si partizan nu ne da gol", e bine pentru DINAMO !!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează