SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

UPDATE Argint pentru Andreea Chiţu » Românca a pierdut finala Campionatului Mondial de Judo

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2015 12:44

Andreea Chiţu a pierdut azi finala Campionatului Mondial de Judo de la Astana, împotriva japonezei Misato Nakamura şi a obţinut medalia de argint.

14:30

UPDATE:  Andreea Chiţu a învins-o, în semifinale, pe Gulbadam Babamuratova din Turkmenistan şi s-a calificat în finala de la Campionatele Mondiale de judo de la Astana. Astfel, românca are asigurată medalia de argint.

În finală, Andreea Chiţu o va întîlni, tot azi, pe japoneza Misato Nakamura, care a trecut de brazilianca Erika Miranda.

Ştirea iniţială:

Chiţu a învins-o, în sferturile de finală, pe italianca Odette Giuffrida, după ce anterior trecuse de Hela Ayari în primul tur şi de Distria Krasniqi în optimile de finală.

În semifinale, Andreea Chiţu o va întîlni, tot marţi, pe Gulbadam Babamuratova. În cealaltă semifinală se vor întîlni japoneza Misato Nakamura şi brazilianca Erika Miranda.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
wallachian
wallachian  •  25 August 2015, 20:19

Bravo Andreea! CSA! CSA! CSA!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  25 August 2015, 15:21

cum sunt japonezii astia , mici si puternici . Japoneza a fost mai buna iar Andreea a dat totul deaia parea bucuroasa la final . Locul 2 la Mondiale e un rezultat foarte foarte bun daca nu uitam in ce stadiu se afla sportul romanesc .

bakunin
bakunin  •  25 August 2015, 15:10
Postat de onduku pe 25 August 2015, 15:05

I-a dat meciul japonezei? Pai la scor a fost 0-0, dar ii daduse galben arbitrul Andreei. E foarte puternica Nakamura!

Da, Andreea a pierdut din cauza avertismentului primit, chiar daca japoneza n-a punctat efectiv. Totusi, per ansamblu Nakamura a fost superioara, a atacat permanent si merita medalia de aur. Japoneza si kosovara Majlinda Kelmendi sint singurele adversare impotriva carora Andreea Chitu e usor inferioara. Pacat...anul asta era o paine de mincat, in conditiile absentei kosovarei; la Rio va fi mai greu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează