FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a venit cu documentele! Toate detaliile contractului cu CSA » Patronul Stelei a anunțat ce echipă vrea să preia: "Acolo aș fi zeu"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 13:55

Gigi Becali, patronul Stelei, a susținut azi o conferință de presă în care vorbit despre scandalul dintre echipă și CSA și a arătat dovezi că el deține palmaresul clubului.

...despre palmares: "Cel mai important este palmaresul echipei. Și în statutul echipei Steaua scrie « Steaua București continuă activitatea sportivă a Clubului Sportiv al Armatei și preia în întregime tradiția și gloria Steaua București de la FC Armata Club». Este clar că palmaresul nu este la ei. Eu am palmaresul.

În statutul echipei mai scrie că «Steaua București are ca atribute de identificare: insignă, steag, emblemă și imn propriu, adoptate prin Adunare Generală. Cu alte cuvinte mi-am făcut emblema mea și nu sînt obligat să țin emblema lor». ÎCCJ nu a vorbit decît despre emblemă și nu vorbește despre altceva", a spus Becali la conferința de presă.

...despre datorii și ce deține în Ghencea: "Eu am preluat datoria de la  CSA, de 21 de milioane de lei vechi (900.00 de euro), către o altă firmă, și am pus asfalt, am făcut teren sintetic, am pus tabelă. În contract scrie că ele devin proprietatea statului, dar eu le-am făcut ca să le folosesc eu. Nu credeam că o să mă păcălească și mă dau afară. 

Eu am luat datoria și am plătit-o. Am luat toate datoriile către Bancorex și le-am stins. M-am ținut de cuvînt în ceea ce înseamnă convenția dintre Armată și echipa mea".

...despre înființarea SC Steaua: "Printr-o Adunare Generală  s-a aprobat actul constitutiv al SC Steaua București SA. În această Adunare Generală. comandatul Roșu și Boroi ridică mînă și au aprobat crearea SC Steaua București SA, societate pe acțiuni.

«SC Steaua București SA va prelua fără nici o altă formalitate locul din Divizia A și avînd toate drepturile» , se arată în actul constitutiv.

"Toate aceste acte s-au făcut în fața judecătorilor și a notarilor. Totul este legal. Eu dau echipa înapoi, dacă o vor. Am luat-o de pe locul 12 și zece milioane datorii și  o dau fără datorii, cu un coeficient mare în UEFA și cu jucători în Liga 1. O să le dau cu salariile neplătite de o lună și jumătate.

Eu l-am sunat pe domnul ministru, dar nu mi-a răspuns. Nu vreau să vorbesc cu avocatul, ci cu cineva care are putere de decizie. 

Eu, la ce echipă mă duc, iau opt jucători și alți doi -trei juniori. E o tranzacție pe care vreau să o fac. Trebuie să dau bani pe jucători și după iau banii ca dividende. Fac înștiințare la ANAF, DNA și Diicot, ca să mă asigure că totul e legal. Eu mă duc la o echipă susținută de Primărie, nu la Astra. Nu vreau să mai bag bani. Pînă în vara lui 2016 eu mai primesc 10 milioane și trebuie să îi iau. 

Cel mai mult mi-ar plăcea să iau Petrolul. E aproape de București, 15.000 de fani la fiecare meci. Acolo aș fi zeu și iau campionatul în fiecare an. Oriunde mă duc, vine și Mirel Rădoi și voi fi conducător", a spus Becali.

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (289)
mr_serjinio
mr_serjinio  •  01 Septembrie 2015, 16:24

Pe aici sunt numai procurori, judecatori, specialisti etc. Jobul multora este "forum submitter". Ar trb sa va apucati de articole ca prea talentati sunteti. Voi sunteti cei mai intelepti oameni, atat de intelepti incat nu ati putut intelege mesajul CLAR, NEGRU PE ALB! In care Becali (reprezentat al Stelei) comunica une-i tari intregi si demonstreaza ca odata ce a preluat clubul sportiv al armatei "Steaua București continuă activitatea sportivă a Clubului Sportiv al Armatei și preia în întregime TRADITIA și GLORIA !!! Steaua București de la FC Armata Club". Daca e ceva de demascat, acel lucru era Sicanele dmn. Talpan. Adevaratii suporteri ar trb sa inteleaga acum foarte clar cine este Steaua si batjocora armetei care prin sicanele dmn. Talpan a indus in eroare o tara intreaga !!!!!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Septembrie 2015, 16:02
Postat de stelistul1 pe 01 Septembrie 2015, 15:52

E ceva mai greu de inteles sau esti vreun troll? Daca justitia a decis ca ca marca Steaua este a csa, prin consecintza toate rezultatele pana in dec.'14 apartin csa. Fecesebe detine in palmaresul sau: 1buc. Titlu de campioana sez. 2014/2015 1 buc Cupa Romaniei sez. 2014/2015 1 buc. Cupa Adeplast sez. 2014/2015.

stelistul1 ... nu-ti mai raspund ... ca e clar ca vrei sa provoci! pentru mine subiectul asta cu palmares, marca ... este inchis ... nu o sa va mai bag in seama! La ora asta ma intereseaza daca Becali chiar vrea sa renunte la Steaua ... sau joaca ... o melodrama! Deci daca nu aveti nimic de zis ... despre asta ... nu sunt interesat! ...:)) Cu siguranta nu o sa mai reiau ... argumentele despre marca, palmares ... pentru ca stiu cine sunteti ... inainte va plateau mapn-ul din bugetul CSA (facut de sectia de fotbal ... dar era considerat bugetul CSA ... si mergea la toate sectile) pe Armata Ultra ... acum va plateste pe fcsteaua sa contaminati tabloidul romanesc de sport!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  01 Septembrie 2015, 15:59
Postat de behaitoarea.woody pe 01 Septembrie 2015, 15:50

Pai peluzist peluzist...dar voi pupingigistii ati ramas doar vreo 200 cati sunteti la fiecare meci...ori nu aveti bani de bilet, oameni de succes si mari ganditori fiind.

Viața e mai mult gri decât alb sau negru. L-am înjurat și lăudat pe Gigel de Pipera în aceeași măsură. Prin replica care ai dat-o se pare că ești un peluzist în blană de cățel.

Vezi toate comentariile (289)
Comentează