FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV El e "cireașa de pe tort"! » După Anton, Rednic negociază și o revenire spectaculoasă la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 15:59

Mircea Rednic a făcut o declarație, zilele trecute, ce sună a promisiune: "Vreau să aducem un mijlocaș care i-ar mulțumi mult pe suporteri. Ar fi cireașa de pe tort!".

Antrenorul lui Dinamo este interesat de doi mijlocași. Pe lista lui Rednic este Paul Anton, de la Pandurii. Vezi aici detalii.

În plus, antrenorul "cîinilor" vrea să îl readucă la echipă pe mijlocașul  Hatem Elhamed, extrem de apreciat și acum de către dinamoviști, pentru sezonul de primăvară din Ștefan cel Mare.

Și arabo-israelianul joacă fix postul căutat de către Rednic, mijlocaș central, Hatem putînd face atît faza defensivă, cît și pe cea ofensivă. Elhamed ar fi și el de acord cu revenirea la Dinamo, declarîndu-și în mai multe rînduri simpatia și afecțiunea pentru această echipă. Ultima oară, chiar înaintea Derby-ului de România, Steaua - Dinamo (0-0), cînd el și soția sa, Mnar, au afișat pe facebook mesaje de susținere pentru roș-albi.

Elhamed a fost achiziționat în această vară de către Gent, campioana Belgiei, însă fotbalistul nu s-a adaptat prea bine și ar fi de acord cu un împrumut în Ștefan cel Mare. Mai rămîne ca grupările să ajungă la un acord. Rednic l-a dorit și la începutul perioadei de mercato. Acum, negociază cu cei de la Gent, pe care i-a antrenat în 2013/14.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (167)
xftw
xftw  •  03 Septembrie 2015, 17:23
Postat de boss.alb.rosu pe 03 Septembrie 2015, 17:17

Copiii care s-au nascut in anul in care dinamo a castigat ultimul titlu se gandesc sa-si intemeieze o familie,iar potaile viseaza la cirese.Cascadorii rasului,nu alta.

Nu toti fac parte din familii venite din India,asa ca tine... Nu toti se casatoresc la 8-9 ani...

soprer.is.back
soprer.is.back  •  03 Septembrie 2015, 19:01
Postat de gutza23 pe 03 Septembrie 2015, 18:58

mi se umple sincer sufletu de fericire cand vad si pe articolul asta atatea barsane pline de frustrari gata,gata sa dea drumu la vene :)) sunat atat de happy :) !!!! cat despre articol,daca astia doi vin la noi atunci titlu e soto al nostru si urmeaza cel putin 3 episoade triste pt voi mioritelor

:))))))))))))) mamele stelistilor ne canta la saxofon!:))))))))))))))))))))))))

soprer.is.back
soprer.is.back  •  03 Septembrie 2015, 18:20
Postat de dan_berceni pe 03 Septembrie 2015, 18:14

Am 20 si ceva de linkuri GSP cu presupusele blaturi facute de Dinamo, intr-o zi am sa le scriu pe toate... :))

emperatore,valahule,saviola_savarina,bandoliris,robert_orfanul,si alti aplaudaci cu mii de conturi pe gsp,nu in banca....aratati si blaturile facute de defuncta!:))))))) nu v-ar ajunge o zi intreaga! pana atunci...rusinea fotbalului mondial=echipa condusa de jiji!:))))

Vezi toate comentariile (167)
Comentează