FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Gigi, tu mă iei de fraier?" » Dialog între Becali și Porumboiu pe tema plecării de la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 16:31

Apropiat al lui Becali, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este de părere că acesta nu va pleca de la Steaua.

"Eu am vorbit cu Gigi și m-a luat și pe mine cu Astra, cu Voluntari. I-am zis: «Tu mă iei de fraier?». Credeți că ar lăsa un Mercedes că să conducă o Dacie? Nu va lăsa niciodată Steaua!

Nu se duce la nici o altă echipă. El va rămîne la Steaua. Acolo a investit bani și acolo e sufletul lui. A făcut pușcărie pentru Steaua.

Între Steaua și CSA sînt doar șicanări. Cred că Armata vrea să ia niște bani de la Becali. Cine sa vină să bage bani în echipă? De unde să facă echipa Armata?", a spus Porumboiu la televiziunea sportro.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (29)
manty_one
manty_one  •  03 Septembrie 2015, 20:47
Postat de eugen76_pan pe 03 Septembrie 2015, 19:26

ANUNT IMPORTANT IN PREMIERA DE LA SURSA NOASTRA SECRETA.va dau o stire in premiera.JIJ s-a inteles cu Rotaru sa preia CS Universitatea Craiova. sper sa nu fie adevarat,de *** asta n-o sa mai scpam niciodata!***!!

Porumbelul are dreptate,stai ba linistit...nu lasa el un Mercedes ptr o (clona)... rabla ciuruita!!Daca se va dovedi pana in final ca palmaresul e al actualei echipe,niciodata nu va lasa ci0banul echipa asta cu toate ca sincer as dori mai mult ca orice asta....FCSB(FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI ) va redeveni o vaca de muls...posibilii cumparatori de abia asteapta ca Becali sa vorbeasca serios,ceea ce nu cred ca se va intampla! dar:DOAMNE DA,SA SE INTAMPLE MINUNEA!!

zidane92
zidane92  •  03 Septembrie 2015, 18:57

N-au noroc fecesebistii sa scape de gigi, ei au facut performante cand era gigi la bulau, cand a iesit potopul, au fost la 20 min sa piarda titlul in fata asa-ului ,apoi au facut otita la belgrad, umilinta cu rosenborg si in liga 1 sunt penibili acasa au o singura victorie cu viitorul capra ovidiu! Atat!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  03 Septembrie 2015, 18:55
Postat de maryan_ro83 pe 03 Septembrie 2015, 18:39

nu e frumos ca dinamovistii platind impozite la stat vor finanta STEAUA? ca banii Armatei Romane in loc sa se duca pe dotare ei vor merge in promovarile echipei divizie cu divizie spre prima liga.. Armata Romana e jalnica! Dar si noi romanii suntem pro-sti.. De asta nu avem nimic in tara asta.. ne fura banii! Isi bat joc de noi!

Nu vinde Becali ... asta e clar ... si daca vinde nu vinde mapn-ului ... ca nu are nici un sens ... iar MAPN-ul nu-si permite sa cumpere! Steaua valoreaza astazi cp 100 de milioane de euro ... de unde are mapn-ul banii astia ... si cum ar putea sa justifice o asemnea chetuiala ... in fata DNA-ului ... Bugetul MAPN-ului si destinatia fiecarui banut este facut si aprobat de Ministerul Fiantelor ... nu se poate sa faca ce vor ei ... cu banii publici! Iar daca aveti dubii ca Steaua ar valora astazi 100 de milioane de euro ... numai jucatorii sun cotati la cca 30 de milioane de euro ... iar Steaua cu un management decent in urmatorii 3 ani poate scoate profit de 20 de milioane de euro / an ... deci in 3-5 ani iti scoti usor investita ... din vanzarea jucatorilor si sa zicem 2 accesuri in CLGS ... si 3 in ELGS! Deci nu stiu ... la ce suma va ganditi voi cand ziceti ... 'Becali vinde Steaua' ... dar asta este pretul minim ... al unei echipe ... cea mai titrata din fotbalul romanesc ... care are posibilitatea an de an sa acceseze un market pool in valoare de cca 20 de milioane de euro ... nu mai calculez veniturile din drepturile TV, si veniturile din bilete si abonamente ... adunate ... zic eu 5 milioane de euro / an + inca 1 milion de euro pe an de la City Insurrance ... + inca 500.000 de la ceilalti sponsori! Deci Steaua isi cam acopera salarile cu tot cu taxe ... cca 8 milioane de euro pe an ... din aceste venituri ... ramanandu-i bonus ... tot ce scoate din europa + transferuri!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează