SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER S-A RETRAS

Avertisment pentru Mayweather: ”Dacă vei reveni, o să ai numai de suferit!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 22:29

Floyd Mayweather s-a retras după ce l-a învins prin KO pe Andre Berto, bifînd cea de-a 49-a victorie din tot atîtea meciuri la profesioniști.

Foarte mulți specialiști susțin însă că aceasta nu a fos însă ultima bătălie a starului american, care ar putea să mai boxeze încă o dată. Această retragere ar fi doar o metodă prin care Mayweather ar încerca să atragă o bursă uriașă pentru meciul 50 al carierei.

Money e sfătuit însă chiar de tatăl său să nu ia în calcul această variantă. Maywether Sr. și-a antrenat fiul o bună perioadă din carieră, iar acum consideră că acesta ar trebui să nu se gîndească la o nouă luptă.

”Nu e ușor să boxezi. Dacă nu vrei să te lupți, atunci ai face bine să te retragi. Cînd mintea îți spune că nu mai vrea, trebuie să o asculți. Dacă vei reveni asupra deciziei, o să ai numai de suferit”, susține Mayweather Sr., conform Boxing Scene.

Următorul adversar al lui Money ar fi Gennady Golovkin, un pugilist remarcabil care a cîștigat înainte de limită 30 dintre cele 33 de partide la profesioniști. ”N-are cum să boxeze cu el. Golovkin nu-l poate bate pe Floyd. Nu are cum să se atingă de fiul meu".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
botizann
botizann  •  16 Septembrie 2015, 10:27

Intr-adevar Golovkin e un boxeor spectaculos , daca era American acum era la nivelul Lui Mayweather

andrei.33
andrei.33  •  16 Septembrie 2015, 01:38

Doar un manelist isi poate lua porecla Money.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează