FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Mircea Lucescu este hotărît! Ce spune despre posibilitatea de a deveni selecționer

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 13:41

Mircea Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a conduce naționala României la EURO 2016.

"La EURO 2016 vom merge cu antrenorul care a calificat naționala. Așa e normal. Lasați numele meu, că nu mai am 40 de ani ca să fiu selecționer. S-a tot folosit numele meu ca să se pună presiune inutilă. La FRF sînt oameni responsabili și ei vor trebui să ia cea mai bună decizie.

Eu zic că jucătorii și staff-ul trebuie lăsați să se bucure de această calificare. Ei merită felicitări pentru că au luptat pînă la capăt. Acum urmează o perioadă de analiză și de pregătire a meciurilor de la EURO, unde nu trebuie doar să facem act de prezență. Această calificare va aduce un reviriment în fotbalul românesc", a spus Lucescu la DolceSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
santosdelbosche
santosdelbosche  •  12 Octombrie 2015, 19:13

Imi este rusine ca sunteti romani pt simplu fapt ca nu aveti pic de respect pt cineva care a avut curaj sa ia notionala intr-o perioada foarte grea . Nu sunt 10 jucatori de cluburi din romania care sa te bazezi pe ei din cauza patronilor de club care jumatate din ei vb de liga -l- sunt la puscarie sau au fost pt fapte de coruptie . Ce vreti sa invete acesti jucatori de la ei decat valoarea banului si sa faca ce fac si sefi lor ( MERCENARII) Bani si iar bani . am ajuns sa ne bucuram ca a batut feroe care era echipa de antrenament a romanie ca multe altelele . Dar hai totusi sa ne bucuram si sa analizam ce putem face mai departe . ala nu e bun ala nu e bun dar cine e bun . nu putem pune 23mil de antrenori nu credeti ? haideti la stadion la toate meciurile chiar si la amicale si antrenamente sa creasca inima in ei ca sunt pe teren pt noi . nu trebuie sa venim doar ca a anuntat FRF(Burleanu) ca e un bilet 20 de ron si asa sa umplut stadionul . Unde este patriotismul din voi sa fiti mandri de tara voastra in orice domeniu sport , it , olimpiade si asa mai departe . neplangem de toti de Halep de nationala de presedinte de noi ar trebui sa ne plangem si sa facem ceva ca am devenit cu toti niste ipocriti !!!!!!!!!!!! HAI ROMANIA IN ORICE DOMENIU SI HAI SA FIM MANDRI CA SUNTEM ROMANI SI SA NU NE MAI DENIGRAM SINGURI !!!!!

doru5
doru5  •  12 Octombrie 2015, 18:43

Un om cu capul pe umeri !

dansulnorilor
dansulnorilor  •  12 Octombrie 2015, 17:26
Postat de ralffy_mr pe 12 Octombrie 2015, 17:24

Acelasi lucru de 20 de ANI!!! Mircea Lucescu NU ESTE INTERESAT DE NATIONALA ROMANIEI!!! ATI INTELES GSP???!!!!

Aici gresesti. Nu mai e interesat de nationala. Are si el o varsta si nu-i mai pasa. Pentru ca atunci cand era interesat si era si pe val, Mircea Sandu s-a gandit el ca e mai bun papagalul de Piturca

Vezi toate comentariile (23)
Comentează