FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză de proporții în relația dintre Steaua și MApN » Contractul e la semnat!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2015 01:00

Ceea ce părea un veșnic război deschis între Steaua, patronată de Gigi Becali, și Ministerul Apărării Naţionale, prin intermediul Clubului Sportiv al Armatei, e pe cale să se încheie cu un deznodămînt surprinzător. 

GSP are informaţii, susţinute de surse din ambele tabere, că s-a ajuns deja la un acord în privinţa a două puncte extrem de importante.

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi toate detaliile despre negocierile Steaua - MApN și alte informații vitale pentru fanii roș-albaștrilor!

Alte subiecte exclusiv print:

✓S-a spart ghinionul! Cum a ajuns Olăroiu în finala Ligii Campionilor Asiei după 10 ani de la coșmarul Boro
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (61)
bibanu.fcdb
bibanu.fcdb  •  22 Octombrie 2015, 12:25
Postat de steaua1986forever pe 22 Octombrie 2015, 11:27

ma enerveaza gigistii astia din Ilfov care acum zic ca ei sunt "adevaratii stelisti", aia 500 care merg la arena nationala ca sa ii injure pe jucatori, sa manance seminte si sa il aplaude pe GB ... Si asa la meciurile echipei in ultima vreme se aud indicatiile de pe banca la linistea de pe stadion (ma rog, exceptand zgomotul care se aude de la spartul semintelor, fac aia 500 un zgomot asurzitor, mai ceva ca la un concert heavy-metal), in rest...cantece nimic, nimic, nimic, nimic. Doar injuraturi la adresa mamei lui Chipciu sau Adi Popa se mai aud la tv de la "suporterii stelisti".

Respect omule, primu stelist care nu se intersecteaza cu echipa FC GIGI. FCSB dragilor nu e Steaua cum nici merele nu sunt Prune.

7mai1986
7mai1986  •  22 Octombrie 2015, 10:49
Postat de zecs93 pe 22 Octombrie 2015, 02:48

Pentru ca e un frustrat care sta 24 din 24 pe stirile cu Dinamo. Ce sa-i ceri unui fiu de postas cum i-ai spus tu :))))))))))))))))))))) El daca nu are argumente incepe *** !!!

Zecsule ,tu ar trebui sa tazi ca esti 25 din 24 de ore non stop pe stirile cu Steaua,unde este vorba de Steaua,hop si tu sa-ti dai cu parerea sau sa faci mistouri.Mai bine ti-ai vedea de echipa ta,ai vedea ce masinatiuni mai face negoita,si apoi sa ai tupeul sa faci misto.

ionutstv
ionutstv  •  22 Octombrie 2015, 10:15

Degeaba se impaca armata cu Jiji ca suporterii lu peste nu mai vor sa auda de el si la final suporterii vor cere sigla si palmaresul de la armata si Gigi si vor finanta ei o noua echipa. Te doare capu cand vezi 6000 de insi care vor sa decida pentru 6 000 000.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează