INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Eroicul Navas e portarul anului » 6 parade incredibile în prima repriză: Keylor a fost decisiv în meciul cu Celta, 3-1

Navas (în verde) agață în ultima clipă mingea lui Iago Aspas // Foto: AFP
Navas (în verde) agață în ultima clipă mingea lui Iago Aspas // Foto: AFP

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Madridul voia să scape în vară de goalkeeper și să-l dea la Manchester în schimbul lui De Gea, iar acum Navas e printre cei mai buni la Real. A luat doar 3 goluri în 9 etape.

În vară, Keylor Navas n-a vrut să plece și, pînă la urmă, a rămas la Real, pentru că transferul lui De Gea, de la Manchester la Madrid, a fost înregistrat la un minut după finișul mercato! Atunci, los blancos au fost foarte dezamăgiți. Acum, sînt primii datorită portarului costarican.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, Keylor a fost iarăși o "caracatiță", brațele sale ca niște tentacule blocînd mingile lansate de atacanții gazdelor. Și Celta are trei guri de foc: Nolito (7 goluri), Aspas (4) și Orellana (3). Dar goalkeeperul blanco le-a interzis orice reușită în prima repriză. Șase parade, una mai frumoasă ca alta, exasperîndu-și adversarii. "Espectacular!", a exclamat Marca.

A cedat o singură dată, tîrziu, cînd Nolito a înscris la 2-0 pentru Real (85). Chiar și în 10 (Cabral eliminat), Celta a forțat egalarea, însă Marcelo a făcut 3-1 în al 5-lea minut de prelungire. Încă un succes madrilen (6), prima înfrîngere a galicienilor.

1 gola primit Navas la fiecare al 10-lea șut pe poartă în acest campionat (3 goluri după 29 de mingi cadrate)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează