FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Patronul Stelei aruncă bomba! Vrea să schimbe numele echipei » Primele variante pe care le-a găsit sînt amuzante :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 21:58

Gigi Becali vrea să facă pace cu cei de la MApN chiar dacă pentru acest lucru ar trebui să schimbele numele echipei. Patronul Stelei a explicat ce planuri are pentru viitorul apropiat.

"Eu l-am sunat pe Boroi, dar nu răspunde. Vreau să îi spun: 'Măi, domnul Boroi, pentru ce stau să mă cert? Eu vreau viață liniștită. Ia zi, mă, ce vrei? Vrei să schimbăm numele? Hai să schimbăm numele și gata. Hai să semnăm un contract, să terminăm bîlciul și gata, ce mai vrei altceva?' După aia o să vină cu altele și altele.

Bine, o să schimb numele, dar după ce cîștig campionatul și intru în Liga Campionilor. De ce? Ca să îi las cu pisica în curte! Becali a plătit 50 de milioane din taxe și impozite, a adus din jucători vînduți și din Europa în România 200 de milioane de euro. Ce mai vreți de la Becali, ce să mai facă? Am adus în fotbalul românesc cît toate celelalte echipe la un loc.

O să îi schimb și numele. Nu-i mai spunem nici Steaua, îi spunem Tracia, un nume românesc, normal. Sau Dacia, sau Soarele București. O să le sară lumea în cap. Nu e problemă, poți să îi schimbi numele și de 10 ori. Așa a făcut și Astra, din Astra Ploiești în Astra Giurgiu. Dacă nu ajung în Liga Campionilor, le-o dau lor. Îi schimb numele și le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot", a mai precizat Gigi Becali la Digi.

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (245)
khal_37
khal_37  •  19 Noiembrie 2015, 01:18
Postat de zecs93 pe 19 Noiembrie 2015, 01:12

Bah tupeist fara de legi, ce-a facut Dinamo e legal prosthhhea, ce *** atata de la viata cu tampenia asta conform Dinamo a furat statu, nu tontty, Dinamo a urmat aceasta lege legala numita INSOLVENTA !!! Ilegal a fost ce-a facut tatal vostru crestin, parintele psd-ului pe numele lui Viorel Hrebenciuc cand va sters o datorie de peste 30 de mil de euro ca sa vezi, tot anafului trebuia sa-i dea banii dar vezi domne clubu nu era insolvabil altfel ca bodu pe atunci sef la ANAF nu a declarat la timp ce trebuia, cica mai erau o imprimanta si un computer, ale naibii de treburi, tocmai atunci nu si-au dat seama saracii !!! Intreaba-l pe Hrebe de la PSD ca tot o tineti pe asta cu psd in adn, sa-ti spuna cum va sters o datorie de 30 de mil cu o simpla semnatura de pix !!! Sau alta intamplare tot ilegala a fost cand paunescu si cu gigi becali au facut escrocheria aia cand au preluat steaua au preluat doar pasivele, iar activele le-au trecut pe o alta societate, asta inseamna ILEGALITATE fraiere nu ce-a facut DInamo conform carora a mers pe calea asta legala in Romania numita insolventa, te poti benocla sa vezi ca insolventa in Romania este legala, pentru a cata 1000 oara sa-ti spun ???

Copile, vezi ca o dai in laturi...cum e asta: ,,Dinamo a urmat aceasta lege legala numita INSOLVENTA !'' Lege legala? Tu sfidezi bunul simt...mergi de culca, la cusca cu tine.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  18 Noiembrie 2015, 23:55
Postat de rapid_forever_1923 pe 18 Noiembrie 2015, 23:52

De ce Fc Scornicesti si Victoria Bucuresti au fost desfiintate dupa 1989 si steaua bucuresti si dinamo bucuresti,nu?, care a fost diferenta dintre ele?...pai nici una...dar asa a vrut tatuca Iliescovici...

tu practic ești supărat pe cioban că vrea să schimbe numele echipei in Soarele București,când voi ați fost primii care ați jucat cu el pe piept? :)))))

1035504319811062
Romeo Daniel  •  19 Noiembrie 2015, 08:57

"Andreigica Gogu" nu vreau sa ma cert cu nimei. Am 42 ani si eu consider ca cel mai mare rau al echipei niastre(banuiesc ca este Stelist) se numeste Becali. Trebuie sa intelegi ca el a furat Steaua de la alti "interlopi" ..fratii Paunescu in cardasie cu generali. Becali nu a cumparat Steaua,nu a platit nimic. Daca tu ma lasi la tine in apartament 2-3 ani ca nu-ti mai permiti sa-l intretii si eu fac schimbari,imbunatatiri pentru confortul meu asta inseamna ca este apartamentul meu? Tu vrei sa-l iei inapoi dar eu sustin ca este al meu. Este corect? Becali in urma cu 3-4 ani toata ziua era la tv ca vinde echipa!!! Cum o vinde daca el nu a cumparat aceasta echipa? El a a imprumutat lui Paunescu si consiliului de administratie de la timpul respectiv 5 mil.dolari,exact cum fac camatarii duoa care a castigat generali de partea sa(cu bani) si asa a ajuns sa finanteze Steaua,la indepartat pe Paunescu si sa considerat proprietarul Stelei. Am avut 7-8 anibde seceta(nu am castigat mai nimic),a venit criza,Dinamo,Rapid,CFR,Vaslui sau Petrolul sunt istorie si din aceasta cauza castigam campionate . cand echipele enumerate erau in putere noi nici nu respiram(aia era Steaua adevarata a lui Becali). Am participat 7-8 ani in cupele europene si sau castigat cu tot cu vanzarea jucatorilor in jur de 209 mil.euro!! Unde sunt banii? In conturile lui Becali ! Daca era baiat destept si investea din profit un minim de 25% nu era in aceasta situatie si nici suporterii nu-l ura ca ac

Vezi toate comentariile (245)
Comentează