INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

VIDEO Super-gol pentru Adrian Mutu în campionatul indian » A driblat 4 oameni și a înscris, însă echipa sa a fost umilită

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 18:50

Pune City a pierdut categoric meciul din deplasare cu Ateltico de Kolkata, scor 1-4 în etapa a 12-a din Indian Super League.

Unicul gol al oaspeților a fost marcat de Adrian Mutu, în minutul 86 după ce a driblat 4 oameni ai gazdelor.

Fostul internațional român a ajuns astfel la al 3-lea gol în campionatul indian. În această partidă Mutu a fost integralist.

Pune City n-a cîștigat nici un meci în ultimele 6 etape și a coborît pe locul 6, antepenultimul, cu 15 puncte, la opt puncte de liderul Atletico de Kolkata, care are însă un meci mai mult.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  27 Noiembrie 2015, 21:37

la ce atacanti (nu) are nationala noastra, Mutu nu ar tregui sa lipseasca de la Euro.

brancusi
brancusi  •  27 Noiembrie 2015, 21:07
Postat de bdgeorge pe 27 Noiembrie 2015, 20:47

domne clasa mondiala : il vrei la EURO?...cu burtica asa garsut dar de "neoprit" in campionatul indian....

Georgica,il detest pe Brila,dar el si Chivu sunt ultimii fotbalisti de clasa mondiala pe care i-am avut.Si acum,cu burta,cu ochii injectati,matol,cum vrei tu si ca valoare tot este peste Stancu,Keseru si alte imitatii,partea nasoala e ca nu mai poate tine ritmul fotbalului mare mai mult de 15-20 de minute.

brancusi
brancusi  •  27 Noiembrie 2015, 20:55

Nu de talent a dus lipsa inconstientul asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează