GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

EXCLUSIV Scandal uriaş joi seară în Bucureşti » Adrian Mutu s-a îmbătat, a refuzat să plătească şi-a fugit din restaurant! Detalii incredibile plus toate reacţiile

Imagine din Cuba cu Adrian Mutu și iubita lui, Sandra foto: Instragram
Imagine din Cuba cu Adrian Mutu și iubita lui, Sandra foto: Instragram

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 17:24

Adrian Mutu s-a întors în România după ce-a petrecut o vacanţă romantică în Cuba alături de noua lui soţie, Sandra Bachici, 22 de ani, şi a fost implicat deja într-un scandal.

Revenit în ţară după ce s-a căsătorit, Mutu a decis să petreacă alături de mai mulţi prieteni joi seară într-un restaurant select din București. "Brialiantul" a mers la Zexe Zahanaua Gastronomica de pe strada Icoanei numărul 80, din sectorul 2.

Sursele GSP au dezvăluit că Mutu a stat mai multe ore în restaurant, a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia!

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează,  BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", dezvăluie martorii oculari.

Contactaţi, oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: "Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

La doar cîteva minunte de la semnalarea incidentului, la restaurant şi-au făcut apariţie cei de la BGS, dar nimeni din anturajul lui Mutu nu se mai afla acolo! "Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", spun oficialii firmei de pază.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (79)
1738154953079566
Petre Tsu  •  15 Ianuarie 2016, 21:35

Inca nu s-a infiintat nationala betivilor ,dar nu e tarziu :)))

valiro
valiro  •  15 Ianuarie 2016, 21:53

Cu alte cuvinte, Mutu si alti 20 de preteni au consumat 3 sticle de vin. A procedat ca in alte dati, asigurand ca va plati a doua zi asa cum a mai facut. Gesepistii sunt oripilati, cum adica sa nu platesti pe loc, sa nu vada paparazzi portofelul lui Mutu ? Auzi fraza la ei " Mutu a consumat mai multe sticle de vin..." si cu litere mici "alaturi de cativa prieteni"... E, un martor ocular spune : Mutu a stat la o masa cu 20-30 de persoane unde s-au consumat 3-4 sticle de vin. Dragii nostri gesepisti... nu va meritati banii.

stefansb
stefansb  •  15 Ianuarie 2016, 18:12

mie imi suna mai mult a reclama la club articolul asta. "club select", se da denumirea exacta, se da adresa exacta... un fel de "poftiti pe la noi, avem si noi un club de fite, pe la care vin de-al de mutu f des

Vezi toate comentariile (79)
Comentează