SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Scuzele Simonei Halep după Australian Open » De ce nu a putut să învingă o jucătoare din afara top 100

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 16:55

Simona Halep, locul 2 WTA, a revenit azi în țară, după ce a fost eliminată în primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, locul 133 WTA.

Românca a acuzat problemele medicale și spune că nu s-a putut pregăti foarte bine și de aceea nu a fost la cel mai înalt nivel la Australian Open. Anterior, renunțase la participarea la turneul de la Brisbane, din cauza unor probleme la tendonul lui Ahile.

"Totul a fost din cauza problemelor de sănătate. Nu am fost pregătită bine pentru că am avut multe probleme în ultima vreme din cauza răcelii, din cauza stomacului și din cauza tendonului. Toate s-au adunat și nu m-au lăsat să fac tot ce puteam face.

Înainte să plec nu m-am antrenat o perioadă din cauza unei infecții. Cînd am plecat spre Australia luam antibiotice. Antrenorul a înțeles, pentru că a fost mereu lîngă mine și a văzut cît de greu mi-a fost.

Cred că dacă eram la 100%, puteam s-o bat pe Zhang. În acea zi a fost mai bună și a jucat un tenis foarte solid", a declarat Halep.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (41)
mutu57
mutu57  •  22 Ianuarie 2016, 00:52
Postat de p.rares pe 21 Ianuarie 2016, 23:13

Simona ne convinge in ultimele luni ca ea a ajuns pe locul doi intamplator.Prestatiile ei sunt jalnice.Am sperat dupa aceasta vacanta ca isi va reveni.Din pacate acesta este nivelul ei,iar noi ii cerem prea mult.

Ce inseamna "prestatii jalnice" nene, la standardele dumitale? Esti cumva Federer? Steffi Graff? Bjorn Borg? la ce esti matale pe locul 2 in lume? Poate pe locul 2 la table pe palier (ca locul 2 in bloc e mai greu).

merace
merace  •  21 Ianuarie 2016, 23:19
Postat de p.rares pe 21 Ianuarie 2016, 23:13

Simona ne convinge in ultimele luni ca ea a ajuns pe locul doi intamplator.Prestatiile ei sunt jalnice.Am sperat dupa aceasta vacanta ca isi va reveni.Din pacate acesta este nivelul ei,iar noi ii cerem prea mult.

Nim ic nu e intamplator in lume. Dar tu, care faci asemenea afirmatii, cum te scuzi ca ai ajuns sa fii victima Simonei Halep?! :D

merace
merace  •  21 Ianuarie 2016, 23:17

Titlul "Scuzele Simonei Halep..." e tendentios. Nici un sportiv nu are de ce sa se scuze pentru ca a pierdut un meci. Poate sa explice ce simte el despre acea infrangere, dar un jurnalism obiectiv nu trebuie sa fie nici acuzator, nici scuzator, doar informativ. Rusine GSP pentru stilul agresiv si bombastic cu care faci informare a publicului despre sport!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează