FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Situație incendiară la Steaua » Scandal cu Marica, probleme majore în duo-ul Reghe - Neubert și de ce ofensiva nu mai sperie pe nimeni

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 01:11

Situația echipei patronate de Gigi Becali nu este deloc roz. Steaua n-a mai bătut pe nimeni de 4 meciuri și are mari probleme în a găsi drumul spre gol.

  • Peste toate problemele existente s-a suprapus accidentarea lui Marica, ce-l poate lăsa pe atacant fără EURO. Jucătorul de 30 de ani intră și în conflict cu Becali. Patronul Stelei nu e de acord cu recuperarea pe care vrea s-o facă atacantul, disperat că poate rata turneul final. Despre ce e vorba, la chioșcuri și în platforma digitală!

  • Duo-ul care i-a adus Stelei două titluri, Reghecampf - Neubert, trece de asemenea printr-o perioadă proastă. Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla exact care sunt problemele și cum afectează asta echipa!

  • Ofensiva roș-albaștrilor suferă teribil! Cifrele înfricoșătoare pentru fanii steliști sunt analizate în ziarul de azi!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cum va fi pedepsit Filip pentru gesturile care îi aduc suspendări dese
✓Amplu interviu cu Dănciulescu despre viața sa din afara fotbalului, jucătorii care i-au influențat cariera, dar și subiecte incomode pentru fostul atacant
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
1692125334378530
Preda Alin  •  08 Martie 2016, 20:00
Postat de Preda Alin pe 08 Martie 2016, 19:59

Cum sa mearga ofensiva cand joci cu un singur atacant , in conditiile in care echipa adversa se apara....parerea mea e ca reghe sa joace 4-3-3 si va oferi mai mult randament in atac!

Plus ca fundasii laterali (exceptandu-l pe Enache nu sunt in stare sa dea o centrare buna)

1692125334378530
Preda Alin  •  08 Martie 2016, 19:59

Cum sa mearga ofensiva cand joci cu un singur atacant , in conditiile in care echipa adversa se apara....parerea mea e ca reghe sa joace 4-3-3 si va oferi mai mult randament in atac!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Martie 2016, 13:23

Nu vad de ce e asa ...”incendiara” ? Sunt probleme ca la toate echipele ! Si ASA si CFR, Chiajna si Viitorul au probleme, dar nu scrieti ca e ...incendiar !!! Incercati sa puneti echipele pe acelasi nivel cum e normal !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează