FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Adi Mutu: "90% dintre fotbaliștii din România pățesc asta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 12:54

Adrian Mutu critică situația fotbalului din România și crede că aici jucătorii sunt nedreptățiți. Fotbalistul lui ASA Târgu Mureș a făcut câteva dezvăluiri șocante. 

"În afară de Steaua și poate și Dinamo, niciun club din România nu plătește la timp. Sunt jucători neplătiți de multe luni. Sunt jucători care aleargă pe gratis, ceea ce nu e normal.

Cred că jucătorii ar trebui protejați, ar trebui să fie date legi pentru a proteja jucătorul, care de fapt e un angajat ca oricare altul.

În momentul de față, 90% dintre fotbaliștii din România nu și-au primit banii și sunt nedreptățiți", a zis Mutu la DolceSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
leroiv72
leroiv72  •  27 Martie 2016, 14:04
Postat de ottobraun pe 27 Martie 2016, 13:41

ar trebuii schimbat urgent bolsevicul iordanescu care habar nu are de antrenorat si pus Sumudica cu Mutu asistent , selectia ar fi facuta corect nu pe relatii si spaga!

de acord cu prima parte. dar sa pui un jucator inrait si un drogat...nu se va observa nici o diferenta in rezultatele echipei nationale, crede'ma! sumudica ar avea ceva de stofa de antrenor, dar pacatuieste prin stitul lui de "lider de galerie". individul nu realizeaza ca acum e in teren, nu in peluza...e un OFICIAL si are mult mai multe responsabilitati. cat il priveste pe mutulica..."cariera" lui vb pt el si in locul meu...un fotbalist talentat, dar pierdut datorita caracterului infect!

ottobraun
ottobraun  •  27 Martie 2016, 13:41

ar trebuii schimbat urgent bolsevicul iordanescu care habar nu are de antrenorat si pus Sumudica cu Mutu asistent , selectia ar fi facuta corect nu pe relatii si spaga!

nesta_klo
nesta_klo  •  27 Martie 2016, 13:40
Postat de ottobraun pe 27 Martie 2016, 13:15

la fsbp-isdesti e dictatura nord koreana , schl/avetii is platiti in natura cu vrajeli ca vor juca la barcelona!

te roade rau de tot ce e pe la Steaua :)), vezi-ti de mucii tai ca nu o sa ajungeti niciodata unde a ajuns clubul asta. FRUSTRARE, cam asta e cuvantul care va caracterizeaza...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează