SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Aventura continuă! Halep se impune clar în fața lui Watson și se califică în sferturile turneului de la Miami » Va avea o adversară-surpriză

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 16:47

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Miami, după ce a trecut de Heather Watson, locul 69 WTA, scor 6-3, 6-4. 

Primul set a început prost pentru Simona Halep. Românca și-a cedat serviciul și a fost condusă cu 3-1, după mai multe greșeli. Halep a cerut intervenția antrenorului Cahill, iar de acolo a jucat tot mai bine.

Simona a fost mai agresivă, a pus făcut mai puține greșeli și a câștigat cinci game-uri la rând, adjudecându-și setul, 6-3.

Setul doi a început echilibrat, ambele jucătoare mergând cap la cap. Simona a condus cu 3-2, după ce a facut break, dar Watson a revenit imediat și a egalat scorul. Halep a mai făcut un break și a preluat conducerea, câștigând setul, scor 6-4.

Bacsinszky este următoarea

Timea Bacsinszky va fi următoarea adversară a româncei, în sferturile de finală. Elvețianca, locul 20 WTA, a produs surpriza și a trecut de Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA, scor 2-6, 6-4, 6-2.

Meciul dintre cele două se va juca mâine, organizatorii urmând să anunțe ora.

Halep și Bacsinszky s-au duelat de două ori, românca învigând de fiecare dată. Cele două s-au întâlnit prima dată în 2010, la turneul din Torhout, Belgia, iar Simona a câștigat clar, 6-1, 6-3. Ultimul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului 2015, când Halep s-a impus în finala turneului de la Shenzen, scor 6-2, 6-2.

Vezi aici cum s-a desfășurat meciul:

Simona Halep - Heather Watson 6-3, 6-4

GAME, SET, MECI HALEP: Românca a servit foarte bine și a fost sigură pe ea. Halep a închis fără probleme meciul și se califică în sferturile de finală.
Game Watson:
Britanica rămâne în acest game! Watson și-a câștigat cu ceva emoții game-ul. Halep va servi pentru a câștiga meciul.
Game Halep:
Simona nu a forțat în acest game, fără să fie obligată să joace la cel mai înalt nivel. Watson a făcut din nou multe greșeli.
Break Halep:
Simona trece din nou în avantaj. Watson a făcut două duble greșeli, iar Halep a închis game-ul  cu o lovitură de forehand excelentă. Ambele jucătoare au cerut intervenția antrenorilor.
Break Watson:
Britanica și-a asumat mai multe riscuri și a fost mai agresivă, punând-o în dificultate pe Halep. Watson face rebreak-ul și revine în set.
Break Halep:
Halep a ratat o minge de break, dar a fructificat-o pe a două și a câștigat game-ul. Pentru prima dată, Simona conduce în acest set.
Game Halep:
Simona a fost condusă cu 15-30, dar greșelile făcute de Watson au făcut ca Halep să își facă serviciul, cu ușurință.
Game Watson:
Simona a ratat două șanse de a câștiga game-ul și i-a permis adversarei să își facă serviciul și să treacă din nou în avantaj.
Game Halep:
Simona egalează scorul, după un game în care a condus de la început și a jucat solid, fără emoții. Halep a închis game-ul cu un as.
Game Watson:
Halep începe prost acest set și pierde primul game, după mai multe greșeli. La 15-15, Halep s-a enervat și a dat cu racheta de pământ.

Începe setul doi! Watson servește prima

Meciul este suspendat pentru câteva minute, pentru că un spectator a acuzat probleme medicale.

 

SET HALEP: Simona a jucat foarte bine în acest game și câștigă setul. Simona a încheiat setul cu o lovitură perfectă de forehand, în diagonală.

Break Halep: Simona este într-o creștere vizibilă de formă. A redus numărul de greșeli și a lovit mingea mai agresiv, astfel încât a făcut un alt break. Simona va servi pentru a câștiga primul set.

 

Game Halep: Simona a câștigat cu greu acest game. Românca a avut 40-0, dar Watson a reușit să egaleze. Halep a reușit totuși să câștige game-ul, după o greșeală adversarei. Simona este prima oară în avantaj.
Break Halep:
Intevenția lui Cahill a dat roade, iar Simona a făcut imediat break-ul. Românca a fost mai agresivă și a pus presiune pe adversara ei, forțând-o să își cedeze serviciul.


Cahill i-a spus Simonei să fie mai agresivă și să riște mai mult pe primul serviciu, fără să se gândească la faptul că ar putea face duble greșeli. În plus, antrenorul i-a spus româncei că stă prea mult în spatele terenului și de aceea Watson folosește așa de multe scurte.

 

Game Halep: Simona își câștigă repede acest game, ceea ce este important pentru moralul ei. Halep a reușit două lovituri foarte bune și a dat semne că revine la cel mai bun joc al ei. Simona a cerut intervenția lui Cahill.
Game Watson:
Heather își continuă momentul bun și profită de greșelile pe care le face Halep. Britanica a servit foarte bine și a câștigat game-ul la 0.
Break Watson:
Halep a servit foarte slab în acest game și a fost condusă cu 0-40. Simona a salvat o minge de break, dar Watson a profitat de un atac slab al româncei și a făcut din nou break-ul.
Break Halep:
Simona încă nu își găsește ritmul, dar face rebreak-ul! Românca avut 30-0 și șase mingi mingi de break. Watson a reușit să salveze patru mingi de break grație unui serviciu foarte bune, dar pe ultima Halep a reușit să o fructifice, graței unui backhand în lung de linie.
Break Watson:
 Simona începe prost acest meci! Românca a condus cu 30-0, dar a făcut patru greșeli consecutive, iar Watson face break-ul

 

Miami Open - 4th roundHeather Watson [WC] Vs Simona Halep [5]Live on : http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-watson-halep-wta-miami-tennis-284830.html

Posted by Tennis-Women on Monday, March 28, 2016

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  28 Martie 2016, 19:44

Partida facila pentru Simona, a accelerat atat cat a fost necesar,este bine ca nu a consumat multa energie in aceasta partida,mai ales ne asteptam la un parcurs cat mai lung din partea sa la acest turneu. Iar incepand din sferturi joaca contra unor adversare de calibru. Mult succes Simona !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Martie 2016, 04:04
Postat de balauru48 pe 28 Martie 2016, 23:35

Hai ca adversarele următoare abandonează si câștigi si turneul asta! Al câtelea anul asta... Hai ca se poate, chiar și fără să joci deloc. :))

Colega, esti in tema :)))) Simona nu a castigat nici un turneu anul asta :))) Hai Pa ! Te pricepi la tenis , cum ma pricep eu sa cant la pian, numai ca, eu, din greseala, s-ar putea sa nimeresc vreo doua note ! :))

balauru48
balauru48  •  28 Martie 2016, 23:35

Hai ca adversarele următoare abandonează si câștigi si turneul asta! Al câtelea anul asta... Hai ca se poate, chiar și fără să joci deloc. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează