FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

Arbitrii au schimbat liderul din Liga 1! Gazeta a calculat cum ar fi arătat lupta la titlu fără nicio eroare a "fluierașilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 01:01

Săptămâna Astra vs Steaua îşi dispută azi prima bătălie dintr-un război ce se anunţă a fi, mai ales la meciul de sâmbătă, unul pe viaţă şi pe moarte. Polemica iscată de cele două rivale, de când a început play-off-ul, a fost axată în principal pe arbitraj şi pe modul în care au greşit brigăzile la întâlnirile de până acum.

Tocmai de aceea, azi, Gazeta face o analiză în detaliu a erorilor produse de "centrali" şi asistenţi. Iar un clasament virtual, la zi, al Ligii 1, în care să fie scoase din calcul toate greşelile arbitrilor, aduce o concluzie surprinzătoare: oamenii grecului Kiros Vassaras au influențat ierarhia campionatului!

Acum, în clasamentul real, Astra e lider, cu 3 puncte peste Steaua, dar dacă am fi avut parte de arbitraje perfecte, atunci situaţia ar fi fost cu totul alta și în Liga 1 era un alt lider: mai exact, Steaua ar fi fost pe primul loc, cu un punct deasupra Astrei!

Din analiza GSP, reiese că Steaua a avut de suferit din plin pe parcursul sezonului regular. Şi Astra a fost pe pasiv în raportul erori pro - erori contra, numai că în jocurile în care a fost dezavantajată, trupa lui Şumudică a câştigat aproape toate confruntările.

Ce găsești în articolul integral publicat doar în ediția tipărită, disponibilă la chioșc și pe platforma digitală - AICI:

- Duelul Astra - Steaua din perspectiva arbitrilor, atât în sezonul regular cât și în play-off. Clasamentele actualizate cu erorile de arbitraj; 

- Care sunt arbitrii prieteni ai celor două echipe și care sunt "fluierașii" dușmani;

- Cine e echipa din Liga 1 cea mai dezavantajată de arbitraje și care e clubul care a profitat cel mai mult de pe urma erorilor. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (247)
7mai1986
7mai1986  •  13 Aprilie 2016, 11:00
Postat de faxx pe 13 Aprilie 2016, 10:50

performantza inegalabila in europa .. 23 de meciuri consecutive fara victorie .. record istoric absolut al competitziei .. golaveraj -39 .. 4 victorii in 7 partcipari .. pai pana si unirea urziceni si cfr cluj a facut 'ceva' in europa spre deosebire de aprozarul fcsb 2003 s.a. aka jucaria puscariashului carturar

Hai sa iti mai zic o performanta inegalabila in europa.Prima echipa venita din blocul comunist castigatoare a CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI(actuala CL),a mai castigat super cupa europei,a jucat finala intercontinentala,a mai jucat inca o finala de CCE,a mai jucat o semifinala de Europa League,a jucat de 11 ori consecutiv in grupele EL.Ti-ai dori si tu ca echipa ta favorita sa joace macar o data in timpul vietii tale in Grupele CL,si sa faca 0(zero )puncte dar macar sa joace.Stiu o sa zici ca decat sa aiba recordul Stelei ,voi mai bine nu jucati.Voi sa dati smardoi cu alde chiajna,cu voluntariul si altii.Ca daca jucati voi in Cl ii nenorociti pe toti,le dati de la 5 in sus,dar la voi asta-i pb,ca nu vreti sa jucati,lasati pe altii sa se faca de ras.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  13 Aprilie 2016, 08:19

se chinuie astia de la gsp sa traga spuza pe turta fcsb-ului dar fara arbitraje favorabile si blaturi steaua nu prindea nici play-offul. Asta e adevarul iar acum s-a declansat o operatiune de autosugestionare in masa a stelistilor.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  13 Aprilie 2016, 11:02
Postat de conasu_boeru pe 13 Aprilie 2016, 10:56

Cand o astfel de statistica e facuta *** , ma si mir ca socoteala e asa stransa !!!!! Omul a calculat acolo ce i-a placut si ce nu i-a placut grupului pentru care a facut asta, pentru ca e o chestie...COMANDATA !!! Sunt curios daca sunt prinse penalty-ul inventat la Viitorulu, henturile lui Hamroun, zecile de galbene pe care jucatorii nu le primesc , golul din offside dat cu Dinamo, neeliminarea lui ....cine credeti , Pintilii si cate si mai cate !!!! CU SIGURANTA , NU !!!! Apoi in ce calitate face el acea statistica ? Pentru asta trebuiau cooptati sa zicem 6 arbitri trasi la sorti, puse si fazele pe care ei le ocolesc si sa vedem atunci rezultatul !!!! ??? Va iesi ca a fost cea mai protejata si ocrotita echipa ! Si ca sa vedeti ca totul e o campanie pro fcsb in care sunt bani la mijloc uite un alt ex : ...”....... FRF și LPF nu sunt echidistante » Şumudică va fi judecat pentru gesturi obscene. Stanciu nici măcar nu a fost convocat...” NO COMMENT !

IMI ADUC AMINTE DE FAZA CU VARELA IN MECIUL CU VIITORUL ...CAND COSEA PRIN CAREU .....CAND A FOST INTREBAT ION CRACIUNESCU DACA A FOST PENALTY ... ..RASPUNSUL LU NEA ION ...A FOST ...NU UNU VREO 3 LA ACEASTI FAZA ...FAZA SE INTAMPLA LA SCORUL DE 0-0 ....APOI S-A TRECUT LA VOLEI

Vezi toate comentariile (247)
Comentează