FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali renunță la FCSB! Schimbare majoră anunțată de patron

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 11:26

Negocierile dintre reprezentanții CSA și cei ai FCSB nu au avansat deloc în ultima vreme, iar Gigi Becali a anunțat la finalul meciului cu Viitorul că a înregistrat o nouă marcă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

"Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt " Steaua", mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", că fotbal facem!", a declarat patronul echipei la finalul meciului cu Viitorul, citat de Digisport.

În luna decembrie a anului trecut, Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua în relația cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, și care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua și a stadionului.

cum s-a ajuns aici?

În 2014, CSA a câștigat în instanță drepturile asupra siglei utilizate de echipa patronată de Gigi Becali și a înregistrat la OSIM denumirile "Steaua București" și "Steaua", astfel că echipa de fotbal și-a schimbat denumirea în Fotbal Club Steaua București - FCSB.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (226)
219391125117804
Andrei Andu  •  24 Aprilie 2016, 18:42

jon milne asa e . stiaua e condusa de domnu becali cel mai bun patron . mereu nu stim ezact ce face. tot zice ca baga in insolvanta s-au in faliment da nu conteaza ca ne minte cu fiecare declaratie noi stim ca el e om bun si credincios. forza stiaua cu tine mereu chiar si i-a batae

219391125117804
Andrei Andu  •  24 Aprilie 2016, 18:48

robert damian sotia lu tudor chirila s-au mare admirator are dreptate stiaua e numai una cea mai buna echipa din lumea intreaga cu exceptia lui ecuator care nu e tara sau chiar din europa. el stie ce zice robert damian sotia lu tudor chirila. stiaua te ubim chiar si cand i-ei batae cu 5-0 de la macaiba haiha sau cum se scrie aciasta echipa mare din europa

kpra.boer
kpra.boer  •  24 Aprilie 2016, 14:44

nu ne pasa ce zic dujmanii noi iubim banii psd si dinamo.

Vezi toate comentariile (226)
Comentează