FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A avut dreptate! Andone l-a reprofilat, iar el a devenit cel mai bun pasator din L1!

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2016 00:00

Ioan Andone şi-a atras multe critici, când a preluat-o în vară pe Dinamo, pentru că l-a mutat pe Sergiu Hanca de pe postul de fundaş dreapta, unde l-a folosit Rednic sezonul trecut, pe cel de mijlocaş central.

În ciuda criticilor, "Fălcosul" a insistat ca Sergiu să joace la mijlocul terenului: "Eu îl văd pe Sergiu mai degrabă mijlocaş, are ultima pasă, a dat centrări de gol. Dacă va munci şi va juca bine, va rămâne acolo", spunea tehnicianul de 56 de ani în urmă cu două luni.

Odată cu trecerea timpului, Hanca a confirmat spusele antrenorului său, iar mureşeanul este deja la cel mai bun sezon al carierei, egalând numărul de assist-uri reuşit sezonul trecut, 5 pase.

Diferenţa e că în 2015/2016, Sergiu a reuşit această peformanţă în 28 de meciuri, iar din sezonul actual a jucat 12 partide.

Hanca e cel mai bun pasator din campionat în acest moment şi, spre deosebire de sezonul trecut, a şi marcat un gol, în înfrângerea cu CSU, scor 1-2.

1gol în 47 de meciuri a marcat Hanca în Liga 1, all-time

Evoluţiile lui Hanca în Liga 1

Sezon Meciuri Pase decisive Goluri
2016/2017 12 5 1
2015/2016 28 5 -
2014/2015 7 - -

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
mariuss72
mariuss72  •  25 Octombrie 2016, 10:27
Postat de fangigi pe 25 Octombrie 2016, 10:21

Săracii contestatari ai lui Georgica nici in ziua de azi nu realizează probabil ca perioada cât el a condus acest club, a fost cea mai buna din toată istoria de peste 90 de ani a Rapidului!

Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine, acelasi lucru pot sa spun si eu de Dinamo, ca perioada in care au fost alde Borcea, a fost una dintre cele mai bune ca si rezultate din istoria clubului...si cu ce pret!!! E ca si cum mi-as face un imprumut la banca si apoi sa-mi iau o super limuzina, fara sa platesc ratele si sa stau in chirie intr-o garsoniera, se poarta la romani. Astia au fost niste patroni de carton, care in spatele unor rezultate, ei au furat si au distrus cluburile. Stii vorba aia cu gardul si leopardul...eu m-am saturat, ori un club curat, ori deloc, e valabil si pentru fotbal in general.

mariuss72
mariuss72  •  25 Octombrie 2016, 09:51
Postat de thedronius pe 25 Octombrie 2016, 09:42

O fi mai bine de astia de la Rapid care sigur nu iubesc patronul unei echipe desfiintate?.... Intrebare retorica, evident. Nu zic ca e mare patron nenea asta care detine acum Dinamo, dar pana acum 'he delivered' cum s-ar zice. Sunteti pe linia de plutire in conditiile in care altii care aveau mai multi bani decat asta v-au adus la sapa de lemn de mult ce au iubit clubul. E usor sa judeci. In fine, e doar o parere. Bafta

Omule, eu ma numar printre aia care apreciaza ca a salvat clubul, ii acord in continuare credit, mai ales ca nu avem alte variante. Si, sa fim sinceri, nu poti avea o crestere spectaculoasa legala in timp de 3-4 ani, dupa ce ai fost in prapastie. Problema e ca cei mai multi dintre suporteri pot fi manipulati foarte usor, mai ales ca nu le da creierul pe afara.

zidane92
zidane92  •  25 Octombrie 2016, 09:17
Postat de saviola2_8 pe 25 Octombrie 2016, 09:07

dinamo are lot de locurile 4-5, asta e adevarul, ando nu poate face minuni. ma rog, treaba voastra, a celor care il iubiti pe ionut:)) bafta.

Respect ANDONE!!!!! afara mizeriile, se stiu ele!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează