FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o lovitură pe piața transferurilor! Steaua poate lua un superfundaș: "Nu am luat nici un ban aici! Echipa vrea să ne vândă"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 20:12

Steaua a avut mari probleme în defensivă în prima parte a campionatului. Roș-albaștrii ar putea aduce un fost dinamovist care să facă echipă cu Tamaș în centrul apărării. 

Ante Puljici traversează momente dificile în Rusia, unde Tom Tomsk e pe ultimul loc și jucătorii sunt neplătiți de luni bune. 

"Am ajuns aici în iulie şi de atunci nu am primit vreun salariu. Colegii mi-au spus că ultimii bani i-au primit în luna iunie. De atunci, nimic.

Tom e ultima în clasament, iar retrogradarea e greu de evitat. Ca atare, am înţeles că oficialii vor să renunţe sau să vândă jucătorii cu salarii mari.

Suntem 9 străini în acest moment la club şi cei mai mulţi vor să plece", a spus fundaşul pentru Sportske Jutarnji.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Ianuarie 2017, 22:41

cand juca la Dinamo era un neica nimeni pentru gsp..subiect doar de bascalie pe seama numelui. acum, ajuns la ultima clasata din rusia si neplatit de jumate de an este transformat in "superfundas" pentru ca ar fi pe lista stelei. voi chiar ridicati pupincurismul la rang de arta.

eucutine
eucutine  •  03 Ianuarie 2017, 22:32

nu cred ca a ajuns atat de jos incat sa se duca la echipa lui 2-7, o echipa fara identitate, fara trecut si, mai ales, fara viitor.

mariuss72
mariuss72  •  03 Ianuarie 2017, 22:09

Daca voia sa se duca la sportiv becali, se ducea de la inceput.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează