FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț oficial pe site-ul clubului: Florin Cernat a semnat! "Mai am multe de spus în fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 15:32

Ioan Andone a insistat în această iarnă pentru a-l aduce pe Florin Cernat la Dinamo, dar mutarea nu se va realiza.

Mijlocașul de 36 de ani a semnat azi prelungirea contractului cu FC Voluntari, care expira în vară. Astfel, Cernat va juca la formația din Ilfov până la finalul sezonului viitor.

Astfel, după ce l-a ratat pe Mihai Răduț, Dinamo pierde al doilea mijlocaș de creație cu care a negociat. 

"Da, voi continua să joc la FC Voluntari, atât în acest campionat, cât și în sezonul viitor. M-am simțit și mă simt foarte bine aici. La Voluntari sunt condiții cu mult peste ceea ce au majoritatea echipelor din prima ligă. Personal, cred că încă mai am destule de spus în fotbal și pot ajuta această echipă să își îndeplinească obiectivele propuse" Florin Cernat pentru site-ul lui FC Voluntari

screenshot 1
FOTO: voluntarifc.ro

În acest sezon, Cernat a evoluat în 21 de meciuri pentru Voluntari și a marcat 5 goluri, oferind și 7 pase de gol. De serviciile lui Cernat s-a mai interesat în această iarnă și Astra.

De-a lungul carierei, Cernat a mai evoluat la Oțelul, Dinamo, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor și Viitorul.

200.000 €este cota lui Cernat, potrivit transfermarkt.de

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
animus.domini
animus.domini  •  10 Ianuarie 2017, 16:29
Postat de steaua.rusinea.europei pe 10 Ianuarie 2017, 16:25

*** ii doare inca mult ca DINAMO si-a batut joc de fcsp in ultimele 2 meciuri,le-a dat interzis la titlu,la Cupa Romaniei,anu'trecut,la Cupa Ligii anu'asta si suporterii l-au umilit pe jiji de-a aflat tot mapamondu':)) plange,valah,plange!:)))))))))

Sunteti o specie rara ,nu credeam ca frustrarea poate avea asemenea efecte.va recomand un psiholog,apelati cu incredere.

sadiku
sadiku  •  10 Ianuarie 2017, 15:52

Vai mama voastra de jurnalisti ...puneti titlu cu cernat si pe dinamo la stire .....de cu nu ati scris simplu ...cernat si-a prelungit contractul cu fc voluntari

panzer_lehr
panzer_lehr  •  10 Ianuarie 2017, 17:03
Postat de blatistu49 pe 10 Ianuarie 2017, 16:33

echipe de Traditie Voluntari Chiajna va promova un alt Brand de infectie Fulgeru JUVE BRAGADIRU vai de fotbalul infectat si falimentar

Cernat v-a dat cu flit neputinciosilor .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează