FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII ABANDONAT ÎN MINUTUL 45

EXCLUSIV A venit verdictul de la meciul ASA - Pandurii » Au pierdut la "masa verde" și li se scad încă 3 puncte

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 14:21

Comisia de Disciplină a decis ca ASA Tg. Mureș să câștige la "masa verde" meciul cu Pandurii, 3-0, din care s-a dispuat doar o repriză, pe 18 decembrie 2016.

În plus, potrivit surselor GSP.RO, gorjenii au mai pierdut 3 puncte în clasamentul din Liga 1. Clubul Pandurii a fost amendat cu 111.400 de lei, aproximativ 25.000 de euro.

Astfel, Pandurii ajunge la 18 puncte și se menține pe locul 11. Datorită celor 3 puncte, ASA urcă pe locul 13, penultimul, și are 9 puncte.

Din cauza gheții acumulate pe unele porțiuni ale terenului, fotbaliștii celor de la Pandurii au refuzat să revină pe teren în repriza a doua. Scorul după 45 de minute era 2-0 pentru ardeleni. 

Iată cum arăta gazonul de la Tg. Mureș:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
redshow
redshow  •  18 Ianuarie 2017, 16:08

Arbitrul NU trebuia sa permita inceperea jocului pe un astfel de teren, Pandurii trebuiau sa castige 3-0 la masa verde , iar ASA trebuia amendata , mergandu-se chiar pana la retragerea liceentei, daca instalatia de incalzire a gazonului nu functioneaza...sau mutarea meciuriror pe un stadion corespunzator (eventual CJ) Cei de la ASA au mizat pe faptul ca iarna se joaca putinemeciuri pe teren propriu si ca nu are rost sa porneasca/repare instalatia de incalzire (refuz sa cred ca echipe cu stadioane fara acest tip de instalatie au dreptul sa evolueze in LIGA I) si sa faca costuri aiurea . Au riscat si le-a iesit de minune :))))...pacat ca neconform cu regulamentul

fangigi
fangigi  •  18 Ianuarie 2017, 14:43

Adica mai bine sa-si rupa gatul le gheata? I-as pune pe astia de la comisia de disciplina, sa joace ei pe teren inghetat sa vada cum e o contra la minge atunci!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Ianuarie 2017, 17:33

nu este corect...aici arbitrul trebuia sa nu permita inceperea meciului.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează