FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA 1-2

FOTO EXCLUSIV Momentul emoționant care nu s-a văzut la TV » Gestul de supremă reverenţă al unui fan stelist după Craiova - Steaua 1-2

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Florin Niţă, 29 de ani, a avut parte de un moment memorabil la finalul meciului de la Severin, în care a fost din nou cel mai bun stelist, un suporter sărutându-i mâna.

Niță, 29 de ani, are cea mai mare medie a notelor GSP în acest sezon și a reușit prin prestația de sâmbătă să-l convingă pe Daum, prezent în tribună, să-l convoace pentru meciul cu Danemarca.

Citește în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală detalii despre moment, alte informații inedite despre portarul Stelei și situații asemănătoare din fotbalul mondial!

Alte subiecte exclusiv print:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (41)
mashca23
mashca23  •  20 Februarie 2017, 01:10

Articol platit in intentia de a induce ideea ca suporterii sunt alaturi de echipa condusa de doi puscariasi si un manelist...continuati sa luati bani de la Faci Ce Spune Becali..mi-e scarba

stark
stark  •  20 Februarie 2017, 03:23
Postat de nebraska pe 20 Februarie 2017, 02:25

Ala e cu capul altfel nu-mi explic.

Nita i-a lipit 10€ de frunte aluia in albastru care nu a mai putut sa isi stapaneasca emotiile de bucurie, a lasat acordeonul jos si a sarit sa-i pupe mana.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Februarie 2017, 06:27
Postat de crotalie pe 20 Februarie 2017, 05:55

Peste 5 zile este programat mitingul impresionant cu peste 500.000 de participanti iar autocare ne pune la dispozitie nea Gigi care e om buni si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Na, c-am pierdut pariul... Credeam ca golul lui Enache ti-a fost fatal inclusiv faptic. Si cand colo tie-ti arde de miting si ne-am dat seama imediat. Dar nea Gigi care e om bun o sa-ti puna la dispozitie un cleste aplicator de crotalie foarte rezistent cu dorn de schimb inclus ca sa-ti compostezi elegant urechea si e bine. Dupa ultima etapa la inmanarea tricourilor de campioni o sa te lase sa fluturi steagul cu emblema becalifera pentru ca ai avut si ai cea mai principala prezenta pe GSP. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează