INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

Scene ireale în Cupa Angliei » Ipostaza incredibilă în care a fost surprins portarul lui Sutton în meciul cu Arsenal! Totul a fost plănuit?!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 09:17

Scene incredibile au avut loc aseară la meciul din optimile Cupei Angliei dintre Sutton (Liga a 5-a) și Arsenal, încheiat 0-2. 

Portarul de rezerevă al divizionarei a cincea, Wayne Shaw, a fost surprins de camerele TV în timp ce mânca o plăcintă pe banca de rezerve a echipei sale. 

3d775ae600000578 0 shaw tucked into a pie after sutton united had used their final a 58 1487630448825

Portarul de 45 ani și 121 kilograme al lui Sutton ar putea fi însă sancționat de Federația Angliei pentru gestul din timpul meciului cu Arsenal, motivul fiind unul incredibil. 

Conform Daily Mail, casele de pariuri din Anglia ar fi oferit cota de 8 la 1 pentru ca Shaw să fie surprins de camere mâncând în timpul partidei. 

Federația Angliei a aflat de caz și ar putea dicta sancțiuni considerabile clubului în cazul în care se va dovedi că goalkeeper-ul lui Sutton a mâncat intenționat pentru ca pariul să iasă. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  21 Februarie 2017, 11:54

Daca era in romanika era deja 3-0 la masa maronie pentru echipa promovata insistent de aceasta hartie de sport.

redshow
redshow  •  21 Februarie 2017, 11:38

Risca sa fie luat de ciucurel. Nu poti sa-i interzici omului sa mance . Sportivii ar trebui sa distruga intentionat aceste cote de *** pe care le pun unele case de pariuri . De exemplu daca un jucator vrea sa trimita mingea in aut sau corner de 150 de ori intr-un meci nu incalca regulamentul absolut deloc !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  21 Februarie 2017, 10:34

Asta mananca sa nu moara de anorexie :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează