FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță reacționează în problema stadionului lui Dinamo: "Ce faceți? Modernizați stadioanele echipelor care nu mai există, Steaua și Rapid!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 11:16

Guvernul României va moderniza mai multe stadioane din București pentru EURO 2020.

Pe listă sunt stadioanele Ghencea, Dinamo, Giulești și Arcul de Triumf, dar la arena echipei din Ștefan cel Mare sunt anumite probleme, din cauza proprietarului stadionului.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a reacționat și a trimis un comunicat de presă. Acesta spune că este obligatoriu ca stadionul să fie modernizat și le cere lui Badea și lui CS Dinamo să rezolve situația cât mai repede.

Comunicat integral Ionuț Negoiță:

"În ciuda faptului că am tot sperat că se va găsi o soluție, din păcate a trecut foarte mult timp și am ajuns pe ultima sută de metri în ceea ce privește reconstrucția stadionului Dinamo.

Am ajuns într-o situație de criză și, în calitate de acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București, trag un semnal public de alarmă asupra necesității găsirii unei soluții rapide care să deblocheze aceasta situație.

Consider că viitorul lui Dinamo, în lipsa unui nou stadion, este sumbru. În condițiile în care se refac stadioanele unor echipe care nu mai există, Steaua si Rapid, să se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofă care va atrage după sine continuarea deteriorării mișcării fotbalistice din Romania.

Sper ca factorii direct implicați, Clubul Sportiv al Ministerului de interne și CS FC Dinamo București, societatea domnului Nicolae Badea, vor găsi rapid soluția necesară pentru a nu se rata această oportunitate istorică pentru tot ceea ce înseamnă mișcarea dinamovistă.

Am convingerea ca această soluție se va găsi în condițiile în care știu că domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins și sper să ne revedem cu toții în tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo" Ionuț Negoiță

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (57)
dincolodenori
dincolodenori  •  08 Martie 2017, 11:59
Postat de gannicus2014 pe 08 Martie 2017, 11:55

deja suna a avertisment , poate se supara negoita si le face stadion de 50.000 de locuri

Sti ce este culmea? Asta cere bre stadion STATULUI ? Asta care a fautat statul de 17 "meleoane de ieuro"cu intrarea in insolventa si maimult a tras si o "bancruta frauduloasa" aceluiasi Stat Roman ..Dup ce furi statul ca un hot la drumul mare ai tupeul sa iesi in presa si sa faci GARGARA ca STATUL nu-ti face stadion ...astia nu au limite frate ,INCREDIBIL ....

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Martie 2017, 15:27
Postat de dincolodenori pe 08 Martie 2017, 12:49

:::::))))) Stimabile u nu ridic obiectiuni in privionta investitiei EU AM CE AM CU CINE CERE ...unul care a furat statul cand si unde a apucat .Problema este una FALSA ,,MAI a dat stadionul in locatie de gestine DAR IN CONTINUARE ESTE PROPRIETAR SI EL decide daca se modernizeaza sau nu prin intreruperea contractului de cesune caz in care BADEA nu are ce comenta ,dupa modernizare se poate continua contractul .Darea in cesiune sau locatie de gestiune al unui bun al statului se face cu cluze date de lege si nu impuse de Badea ,daca pricepi ok daca nu .......mai citeste .

stimabile, tu ori esti prost, ori faci pe prostul...indiferent ca se modernizeaza sau nu , clubul de fotbal dinamo bucuresti,implicit negoita, plateste CHIRIE, deci, negoita nu are niciun avantaj...banuiesc ca a dat acest comunicat in speranta ca se vor intelege cei implicati...si, decat sa plateasca chirie pe NA,( unde s-ar putea sa fie probleme si sa se suprapuna meciuri) plateste chirie pe dinamo...stii ce e curios, fecesebistii nu sunt de acord sa se modernizeze acest stadion, insa echipa lui becali nu o sa joace in vecii vecilor pe noul stadion din ghencea..:)

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Martie 2017, 12:18
Postat de dincolodenori pe 08 Martie 2017, 11:59

Sti ce este culmea? Asta cere bre stadion STATULUI ? Asta care a fautat statul de 17 "meleoane de ieuro"cu intrarea in insolventa si maimult a tras si o "bancruta frauduloasa" aceluiasi Stat Roman ..Dup ce furi statul ca un hot la drumul mare ai tupeul sa iesi in presa si sa faci GARGARA ca STATUL nu-ti face stadion ...astia nu au limite frate ,INCREDIBIL ....

ai citit atent, patronul cainilor nu acuza statul ca nu-i face stadion clubului sportiv, da, clubului sportiv, nu lui negoita...el il acuza, voalat, pe nicolae badea... se pare ca trebuie sa-ti schimbi nick-ul in ***..:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează