FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica l-a jignit pe Talpan în direct la TV: "Am auzit că Asociația Psihiatrilor vrea să inițieze o petiție"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 12:56

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, l-a jignit extrem de dur pe Florin Talpan, juristul CSA.

"Am auzit că Asociația Psihiatrilor din România vrea să inițieze o petiție prin care să îi dubleze sau tripleze solda lui Talpan. Nu știu dacă este adevărat, dar așa am auzit. Mă voi informa să văd dacă e așa.

Trăim în România și se pare că un individ de genul ăsta poate face orice. Din moment ce în anii trecuți am avut coeficient UEFA, e clar că noi suntem Steaua", a spus MM Stoica la conferința de presă.

Citește și: Talpan, RIPOSTĂ DURĂ la adresa FRF: "Burleanu, dă-ți demisia! Nu te-ai săturat de ilegalități?!" » Îi dă MAT lui FCSB: "Meci pierdut cu Dinamo la masa verde!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
widoqq
widoqq  •  05 Aprilie 2017, 13:02

Asociacia puscariasilor nu face nici o petitie pentru MM si Gigi Puscarie?

cristiancelmare
cristiancelmare  •  05 Aprilie 2017, 15:37

Mai oameni buni,Talpan este un jurist,el tot ce spune si ce face este in spiritul legii pentru ca asta e meseria lui ,sa cunoasca legile,noi si voi cei cu alte meserii nu putem decat sa ne dăm cu parerea.de ce nu ies alti juriști sa o cei ce cunosc bine legea si sa-l contrazică pe Talpan. Mm probabil poate sa faca consiliere celor care doresc sa iasa mai devreme din închisoare,:cate cărți sa scrie ,cum sa se poarte etc.

babahuda
babahuda  •  05 Aprilie 2017, 13:52

prin cercurile in care se invarte distinsul il cred ca a auzit ceva de o initiativa a psihiatrilor ,cum acolo ,in cercurile respective se pot auzi multe ,chir ca mm e fata mare cu scaun la cap ,ca fcsb e defapt continuatoarea fc barcelona ,ca gigi in curand il va transfera pe ibra ca tot ramane liber acum cand ii expira contractul cu mu ..in aceke cercuri stirile sunt mult mai tari ca la radio erevan ..pline de spuma si nuanta ..sanatate multa dna mimi ..reghe amantu?!ce parere are vizavi de starea dtra?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează