FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dați dispăruți » FCSB se face de râs în fața celorlalte echipe din play-off!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 00:01

FCSB aproape de a câştiga titlul, însă nu are niciun jucător în top 10 autori de assist-uri.

Au fost cândva Iordănescu, Hagi, Panduru, Trică, Aliuţă, Sânmărtean. Mari pasatori, care reuşeau să producă goluri cu assist-urile pe care le realizau.

Într-un contrast puternic cu istoria clubului, actuala echipă nu doar că nu are un jucător asemănător, ba chiar se face de râs în topul pasatorilor din Liga 1 în acest moment.

Află din ediția tipărită cum arată topul celor mai buni pasatori din Liga 1, câte assisturi are cel mai bun om al lui Reghecampf și ce mari echipe din Europa se aseamănă cu FCSB! Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Aprilie 2017, 03:54

pai, FC Initiale Bucuresti nici nu are nevoie de pasator : le-o baga arbitrii in arze, asta daca nu le-o baga federatia si liga la un loc. FC Elemente de Scriere nu trebuie decat sa existe, Mitul e asigurat.

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Aprilie 2017, 16:01
Postat de orlick pe 23 Aprilie 2017, 14:35

Hai ca sunteti haiosi. Se face de ras fiind pe primul loc? Fotbalul se joaca pe goluri si pe puncte. Ca sa ii mai laudati putin pe Dinamo, ati fi in stare sa scrieti un articol elogios privind echipa care a ”castigat” cele mai multe egaluri :). Cu toate ca de la Steaua a plecat o echipa intreaga anul asta (Cojocaru, Papp, Rapa, Varella, Toșca, Hamroun, Chipciu, Bourceanu, Stanciu, Popa, Golubovici), lotul e mare si sunt multi jucatori valorosi, asa ca sunt putini care joaca meci de meci. Normal ca nu ies prea bine in statistica GSP.

sunt pe primul loc la blaturi,la corupt arbitri și comisii,cu jucatul de fotbal mai greu,lucru greu de recunoscut

randoom_._
randoom_._  •  23 Aprilie 2017, 00:27

ce articol penibil. ca si in primul an a lui reghe la Steaua cand ati spus ca nu avem un golgheter la echipa si apropae fiecare jucator de la Steaua a inscris,prin rotatie. asa si acuma,la Steaua,fiecare jucator face cate un assist,de aia,Steaua are cel mai bun atac din playoff.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează