FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu trebuie să-i pară rău FCSB-ului că a băgat-o pe Dinamo în play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 09:00

Dacă roş-albaştrii ar fi pierdut la Mediaş, în finalul sezonului regulat, când s-a terminat 1-1, Dinamo nu mai intra în play-off, unde ar fi acces chiar Gaz Metan.

După meciul de luni seară, în care a fost învinsă de Dinamo (1-2) şi a pierdut primul loc, mulţi suporteri ai roş-albaştrilor şi-au pus o întrebare: nu ar fi fost mai bine ca FCSB să piardă la Mediaş şi astfel să scape în play-off de rivala tradiţională?

În ciuda rezultatului de luni, de pe Arena Naţională, desfăşurarea evenimentelor din play-off o fac pe trupa lui Reghecampf să nu regrete absolut deloc că a jucat corect la Mediaş şi că a ajutat-o pe Dinamo:

  • în meciurile cu Dinamo, Viitorul a câştigat un singur punct, 0-0 şi 1-2
  • în meciurile cu Dinamo, FCSB a câştigat 3 puncte, deci a recuperat fix diferenţa de două puncte care o avea faţă de Viitorul la startul play-off-ului
  • în plus, dacă ar fi pierdut la Mediaş, FCSB ar fi intrat cu un punct mai puţin în play-off şi ar fi avut un ecart de 3 faţă de trupa lui Hagi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
fangigi
fangigi  •  03 Mai 2017, 15:28

Poate ia Dinamo campionatul, sa te tii atunci veselie pe fscb ca i-au ajutat cu Gazu!:))))))))

valentinn10
valentinn10  •  03 Mai 2017, 14:54
Postat de scorpiongab pe 03 Mai 2017, 11:32

:***: il vezi tu cand te uiti in oglinda

Daca vc-ul pierde campionatul tu nu- l pierzi , esti prea destept , te cunosc hidosule , te-arunci in el si nu te lasi pana nu-l golesti , bravo tie , aport, bravo , sezi .

1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Mai 2017, 12:07

In loc sa respungeti apriori o astfel de idee, observ ca o "analizati" cu scrupulozitate, acceptind ca da, s-ar fi putut intimpla! Cu alte cuvinte, voi, "marii dentologi" ai condeiului sportiv incurajati astfel de practici, "practici" pe care "le-ati infierat cu minie proletara" atunci cind cei care posteaza v-au acuzat de partizanat "Pro Viitorul", trecind cu nonsalanta peste meciurile trucate ale Astrei in compania "febletei nationale". Rezultatul? Hagi a tacut milc, Sumudica s-a dat, ca de obicei, "in stamba" iar voi, "marii condeieri" ati "analizat" prestatiile de exceptie ale unor rataciti prin play-off. O sa cistige Viitorul campionatul si cu asta... o sa faca "furori" in Champions League. Atunci sa va vad, dragi fabricanti de himere cam ce o sa mai ziceti cind "dragalasa Viitorul" se va face de ris in fata vreunei echipe obscure de prin Kazahstan, Uzbechisatn sau Turkmenistan!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează