FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 8 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Becali are om în vestiarul Astrei! "Am vorbit cu el, am făcut niște investigații, m-a ajutat și cu transferurile!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 19:41

Gigi Becali a recunoscut că a vorbit la telefon cu mai mulți jucători de la Astra, deși FCSB și echipa lui Marius Șumudică vor avea meci direct luni, de la ora 20:30.

"Am vorbit cu Junior Morais și mi-a spus că are probleme cu banii. Mi-a zis că a renunțat la 3-4 salarii pentru a i se da drumul de la Astra. De aceea, întreb, cum ar putea el să joace împotriva Stelei, adică a echipei cu care a semnat? Dacă se întâmplă ceva, o să zică lumea că Junior Morais a făcut vreo manevră.

Geraldo și Lovin sunt accidentați. Eu am vorbit și cu Lovin și mi-a spus că e accidentat. De ce să nu vorbesc cu Lovin? Am vrut să văd de ce nu l-a băgat cu Viitorul. Am făcut niște investigații", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Lovin a fost intermediarul la transferul lui Alibec. Lovin îi ajută pe băieții de la Astra, că-l duce mintea mai mult. Eu când colaboram cu el îi trimiteam lui contractul, mai modifica ceva, mai îmi spunea că dă contractul către avocat. Știe și Șumudică faptul că am vorbit cu Lovin. Toți băieții știu că eu am colaborat cu Lovin când am vrut să-i iau pe Budescu și Alibec" Gigi Becali

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Mai 2017, 20:15

Un mascarici asa ai fost toata viata,stie sa bage vrajba la echipe, tie si scarba cand il vezi toata ziua prin ziare si la tv.

mihai231
mihai231  •  04 Mai 2017, 20:18

Ce vrea sa însemna asta... Astra se preda în meciul direct?.. Straniu..!.. Ca iasă sa vb asa acun înainte de meci... Dacă au probleme cu banii.. Ai fost sa i ajuți cu vrei valiză... Sa vina... DNA... Săriți fraților, ciobanu iar sa dus cu banii...!

red_panzer
red_panzer  •  05 Mai 2017, 05:52

La noi totul e permis oierului. ..

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close