FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Ionel Ganea a cedat nervos și și-a pierdut controlul: "Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 14:00

Ionel Ganea, fost internaţional român, a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea României cu Polonia, 1-3.

Fostul atacant a vorbit despre prestaţia naţionalei şi a avut unele declaraţii necontrolate, în care a incitat la violență, la adresa lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Naţionala a dezămăgit pe toată lumea în meciul de la Varşovia. Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat. E foarte trist.

Cum, un fost ziarist, să vii tu să faci totul la echipa naţională? Nu e normal! Ai făcut o şcoală, dar n-ai dat cu piciorul în minge. Şi Ionuț Badea, pe cine a antrenat el? Burleanu are o singură vină, că a adus oameni care nu se pricep.

Daum e pus doar de faţadă. Vorbeşte frumos şi e civilizat, dar e depăşit. Mai există în lumea fotbalului să stai pe bară 3 ani, să nu ai nicio treabă cu echipele naţionale şi pe urmă să fii adus selecționer? 

Întrebaţi-l pe Vochin cine să fie noul selecţioner. Dacă îl pune pe Ionuț Badea, ar trebui să ieşim toţi în stradă şi să-i dăm şuturi în fund până la Piteşti!", a spus Ganea conform ProSport. 

Citeşte şi: El este omul care l-a reinventat pe Daum când antrenorul părea aproape de finalul carierei, șomer de doi ani

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
bazileon
bazileon  •  12 Iunie 2017, 15:39

Bai tzapilor, dar de Ranieri ati aflat? Grecia la nadir, Leicester la zenit, la un an distanta? Stiti voi valoarea lui Daum. Cu gloabe ca chipciu, chiriches, tatarusanu vreti sa califice invinsa Albaniei la ultimele europene. Muhaiele!

ando89
ando89  •  12 Iunie 2017, 14:33

A fost un act consimțit, la cum ne-am comportat în teren...

e.moti.on
e.moti.on  •  12 Iunie 2017, 20:12
Postat de ge0x pe 12 Iunie 2017, 17:40

De ce nu ii cheama pe Maxim, Budescu, Torje..plus ca Stanciu si Hanca ar fi trebuit sa inceapa titulari..nu avem gloabe..dar Daum nu are nici o treaba..poate nici nu face el convocarile si echipa. Nu ii baga el pe Tosca, Latovlevici,Pintilii, B.Stancu, Chipciu, etc ? Stelistii ne fac de ras la nationala. De cand nu mai sunt dinamovisti, rapidisti, craioveni la nationala , stelistii si fostii stelisti ne fac de ras.

l ai uitat pe cicires si tatarusinea

Vezi toate comentariile (15)
Comentează