FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADIO, MONDIALE!

El este omul care l-a reinventat pe Daum când antrenorul părea aproape de finalul carierei, șomer de doi ani

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 11:56

Fost ziarist, consilierul lui Burleanu, Andrei Vochin, a provocat angajarea lui Daum la echipa naţională a României după despărţirea de Anghel Iordănescu.

Daum nu ne califică. Daum e cel mai slab selecționer din istorie, după rezultatele obținute în primele 6 partide din grupa preliminară. Cum a ajuns România să fie antrenată de Daum?

"Head hunterul" responsabil cu aducerea germanului este Andrei Vochin. Fost ziarist, acum consilier al lui Burleanu, Andrei l-a convins pe președinte să apeleze la Christoph în vara lui 2016, după Campionatul European.

Era clară despărțirea de Iordănescu și Vochin a venit cu varianta Daum, pe care Burleanu a acceptat-o. Federația a mai luat în calcul câteva variante de străini, printre care și Walter Zenga. Italianul a fost refuzat până la urmă din cauza prieteniei cu Gino Iorgulescu, un dușman al actualei conduceri a FRF.

Zenga n-a fost singurul italian de pe lista Federației. Prin diverși agenți au mai fost propuși Marco Giampaolo, tehnicianul aflat acum la Sampdoria, și Luigi Delneri, ex-Sampdoria și Juventus. Vochin l-a convins pe Burleanu că profilul lui Daum e cel mai potrivit, pentru că ar aduce disciplină într-un lot pe care Iordănescu nu-l controla suficient de bine.

"Cer demiterea lui Andrei Vochin, cel care l-a adus pe Daum! Germanul face bine că nu pleacă, bravo lui!, Federația să se spele cu el pe cap! Burleanu e nevinovat, el nu se pricepe. Bine, acum și Vochin a arătat că nu se pricepe"
Florin Prunea

Andrei nu se va mai implica în alegerea viitorului selecționer. Cine poate face asta? Comisia Tehnică, din care fac parte nume ca Țiți Dumitriu, Marcel Răducanu, Ionel Augustin, Marcel Pușcaș. În conducerea FRF nu există niciun oficial care să aibă vreo experiență în fotbal, un trecut care să-l recomande pentru misiunea de a selecta un antrenor!

50% dintre cei care au votat la un sondaj pe gsp.ro l-au indicat pe Mircea Lucescu potrivit pentru a fi noul selecţioner, următorii în preferinţe fiind Olăroiu 16%, Hagi 11%, Contra 9% şi Piţurcă 5%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gabiprossi
gabiprossi  •  12 Iunie 2017, 23:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yoz7777
yoz7777  •  12 Iunie 2017, 17:46
Postat de steaua1986forever pe 12 Iunie 2017, 15:58

nu tin cu astia de la *** dar iti recomand sa mai citesti inca o data articolul...si poate il intelegi....Hai sa iti explic eu ce NU AI INTELES TU. Aceasta Comisie Tehnica, nou infiintata, nu era la vremea alegerii lui Daum si de asta a fost ales de 'specialistul' Vochin. Acum, exista aceasta Comisie. Iar aceasta comisie NU ESTE 'conducerea FRF'. Dupa scrie aici "În conducerea FRF nu există niciun oficial care să aibă vreo experiență în fotbal, un trecut care să-l recomande pentru misiunea de a selecta un antrenor!" Bineinteles, astia ca tine, au inteles ca marii fotbalisti din comisia respectiva nu se pricep la fotbal....incredibil.

HAI SA-TI EXPLIC CE NU AI INTELES TU - sau unul dintre astia ca tine care lingeti situl asta zilnic. Nu toata lumea idolatrizeaza gehesepeul si mai intra din inertie pe acest site, pentru ce a fost candva acest ziar. La cat de josnici au ajuns, doar le citesc niste articole in diagonala. E posibil sa inteleag gresit numai ca si tu, ca doar esti gazetar, te asiguri ca reduci riscul de confuzie. Ma bucur ca sunteti voi cei cativa eterni care va asigurati ca lumea intelege tot si raspundeti in numele refactorilor, daca nu sunteti chiar voi si cei care scriu articolele nesemnate... Succes!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Iunie 2017, 17:09

Ura ,remuscarile ii macina pe unii. Daum e vinovatul. Motoc si al lui cap. Urat ,foarte urat. Prunea ,groparul "generatiei de aur" este purtator de cuvant.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează