FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Lăcătuș oferă ultimele detalii despre CSA Steaua » De ce a luat lotul de la Regal și ce planuri mai are

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 18:18

Marius Lăcătuș a vorbit despre proiectul de la CSA Steaua și dă ultimele detalii din tabăra echipei Armatei. A explicat de ce sunt șanse ca formația roș-albastră să intre direct în Liga a 4-a. 

"Am luat toți jucătorii de la 1999 și câțiva de la 2000. S-a vorbit deja cu ei, în mare parte au semnat contractele și urmează să le înregistrăm.

Nu ne vom asocia cu absolut nimeni. Nu am discutat niciodată pentru a pleca de la Liga a 3-a. Vom pleca de acolo de unde ne permit regulamentele.

Există un punctaj pe care trebuie să-l faci pentru a vedea dacă ți se permite să joci în Liga a 4-a. Să vedem dacă strângem punctajul acesta.

În acest moment au loc trialuri pentru a fi luați copii între 2001 și 2009. Vom mai încerca să aducem și jucători cu experiență mai bogată pe la Liga a 3-a și a 2-a.

Avem semnale de la fanii din Peluza Sud, ei vor veni la meciurile noastre indiferent de liga în care vom juca", a zis Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (72)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  19 Iunie 2017, 19:37

Pentru început (așa, de încurajare), echipa ar trebui înscrisă în cupa Coca-Cola. Sau, pentru că Lăcătuș e un nostalgic, în cupa ROM (autentic).

zecs93
zecs93  •  19 Iunie 2017, 23:56
Postat de catalynn pe 19 Iunie 2017, 23:04

Unde vezi tu ca scrie ceva de vreo asociere cu Regalul?! Daca voi luati jucatori de la Viitorul se cheama ca sunteti clona alora?! Si ii mai duceti si la TAS pe bietii oameni .... Ce rusineeee! :-)))))

La mintea astora, daca transfera de la viitoru pe nedelcu si pe coman sunt clona lor :))))) deci singuri si-au pierdut titlu si tot viitoru se duce la tas :))))))))) prostia la astea atinge cote alarmante ))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iunie 2017, 22:08

e bine, mariuse. bravo, felicitari si succes. nu credeam ca voi dori succes vreodata pentru Steaua, dar de data asta e bine sa fim solidari cu rivalii, singurii rivali autentici. sa luam exemplu de la bayern cu dortmund. si au mai fost cazurid e solidaritate intre mari cluburi rivale. asadar, succes si sa reveniti in prima liga !

Vezi toate comentariile (72)
Comentează