INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FOTO Doar Sporting Lisabona :) Dinamoviștii au sărbătorit cu jucătorii portughezilor eliminarea FCSB-ului din Ligă!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 18:57

Fotbaliștii lui Sporting au avut parte de o surpriză la hotelul din București unde au fost cazați. Aceștia s-au trezit în holul stabilimentului, după meci, cu mai mulți fani dinamoviști, care au venit să sărbătorească victoria portughezilor în fața FCSB, scor 1-5, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Dinamoviștii au venit pregătiți cu tricouri pe care scria ”Doar Dinamo București” și s-au pozat alături de fundașul Fabio Coentrao și de antrenorul Jorge Jesus cu eșarfe alb-roșii.

Alături de aceștia s-a aflat și Marius Niculae, fostul atacant al lui Sporting. Toți au sărbătorit arătând mâna desfăcută, ”manita”, ce reprezenta cele cinci goluri marcate de portughezi în poarta FCSB.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (91)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  25 August 2017, 10:42

Noi suntem Dinamo si suntem diferiti sa nu cadem in jocurile manelistilor de la FCSB . Haideti mai bn sa ne bucuram mai mult de succesele noastre si nu de insuccesele la alti.Hai Dinamo

jalabert
jalabert  •  25 August 2017, 10:31

asa ca fapt divers viitorul cu umilintele ei a trecut peste dinamo in clasamentul coeficientilor. in letonia nu mai putin de 6 echipe au coeficient realizat mai mare ca dinamo.

planetfun
planetfun  •  25 August 2017, 09:59

saracii de ei, doar atat pot. azi isi afla cele 3 echipe cu care o sa tina in grupele E.L. au imbatranit degeaba, mai au putin si ii cauta reclamele la prostamol si echipa lor n-a pupat c.l.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează