FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Încă un component al Generației de Aur se dă de partea lui Burleanu: "Cred că e evident ce am ales, nu?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 18:08

Fără angajament după plecarea de la Olimpia Satu Mare, Tibor Selymes a fost în ultima vreme tot mai aproape de conducerea FRF, însoțind naționala României la ultimele partide.

Deși face parte din Generația de Aur, fostul fundaș stânga care în prezent are 47 de ani a anunțat că e de partea actualei conduceri a Federației în detrimentul foștilor colegi.

Nemulțumit de scindarea Generației de Aur, Tibor Selymeș nu și-a ascuns simpatia pentru conducerea FRF:

"Cred că e evident ce am ales, nu? Actuala conducerea și-a demonstrat calitățile. De ce să schimbăm ceva ce merge bine, nu? Dovadă stau rezultatele pe care le au naționalele U21 și U19", a zis Selymeș la TV Digi Sport. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
jensen
jensen  •  12 Noiembrie 2017, 18:49

Imi pare tare rau pentru „generatia de aur”, dar daca se califica si Under 21, cu trei echipe in turneele finale, cu regula jucatorului sub 21 care a produs aparitia unei generatii tinere in Liga 1, cu 4 stadioane noi care se vor construi in următorii 2 ani, alde Prunea si nea Pompi Popescu nu mai au nicio sansa. Gica Popescu e tras pe dreapta, Hagi nu se baga. nici Dan Petrescu, Selymes , Dorinel, Belodedici si Vladoiu sunt in tabara adversa. Prunea &Co. nu mai au un candidat credibil, iar pe margine se incalzesc unii din generatia urmatoare: Mutu, Contra.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2017, 10:03

Critica ratiunii ..nule.Burleanu nu e bun ..pentru ca nu Prunea sau G Popescu.

ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 09:32

Tibor Selymeș a devenit barometrul activitatii lui Burleanu? Fals, stimati concetateni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează