GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU DEMONSTRATIV

Rivalitățile s-au aprins la demonstrativul din Craiova » Dică, huiduit de tribune + Fotbaliștii olteni: "Veniră să ne fure, așa au făcut mereu ăștia de la Steaua"

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 18:57

Deși a fost un eveniment demonstrativ, nervii au fost întinși la maximum în timpul turneului Old Boys disputat în această seară în Sala Polivalentă din Craiova.  

Una dintre semifinale a pus față în față două mari rivale, Steaua 2006 și Craiova Maxima. Meciul s-a încheiat cu victoria alb-albaștrilor, 3-2 la penalty-uri. 

Duelul a debutat extrem de tensionat, Nicolae Dică degajând nervos o minge în tribună. Cei peste 300 de fani din Sala Polivalentă nu au taxat gestul antrenorului de la FCSB și l-au huiduit copios. 

Un alt moment aprins s-a petrecut după ce Silvian Cristescu, fostul mijlocaș al Craiovei, a fost schimbat. Acesta a fost nemulțumit de maniera de arbitraj și s-a luat de Sebastian Colțescu: "Veni ăsta din Craiova să mă fure, așa au făcut mereu ăstia de la Steaua". 

În finala mare, Craiova a întâlnit-o pe Dinamo. 

Vezi aici tot ce trebuie să știi, foto, video și informații în timp real de la superturneul de Old Boys de la Craiova

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
604751563021589
Tomas Orzan  •  20 Decembrie 2017, 10:17

Coltescu ala era Edi Constantinescu, nebunul era Silvian Cristescu, un complexat isteric dintotdeauna, mai ramane sa ghiciti cine-i papagalul care a scris articolul si chiorii care i-au permis sa-l publice!

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2017, 09:02
Postat de caminero pe 20 Decembrie 2017, 08:57

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  20 Decembrie 2017, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează