FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 20:00, TV TELEKOM SPORT, GSP.RO

De unde are CSA Steaua banii pentru închirierea Arenei Naționale la meciul cu Rapid?

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 15:12

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București va plăti 53.000 de euro pentru a închiria Arena Națională la meciul de pe 14 aprilie cu Academia Rapid. 

CSA a emis un comunicat de presă prin care a explicat de unde provin banii cu care va achita factura către Primăria Capitalei.

"Ca urmare a informațiilor apărute în presă, privind organizarea meciului de fotbal din cadrul Ligii a IV-a a Asociației Municipale de Fotbal București, dintre echipele Steaua București și Academia Rapid, pe Arena Națională și folosirea fondurilor publice pentru închirierea stadionului, vă comunicăm că toate cheltuielile pentru organizarea unui astfel de eveniment vor fi acoperite din sponsorizări, vânzarea de bilete, publicitate, reclamă", se arată în comunicatul CSA Steaua.

Telekom Sport a anunțat că va televiza partida, astfel că steliștii au posibilitatea să facă încasări mai mari din reclame. 

Comandantul Cristian Petrea a declarat că se așteapă la 20-25.000 de fani pe stadion 

53.000 €(aproximativ 245.000 de lei) e suma totală pe care CSA o va plăti pentru a putea juca pe Arena Națională. În acești bani sunt incluse următoarele servicii

  • închirierea stadionului 13.000 de euro
  • servicii de operare 10.000 de euro
  • firma de pază (300 de agenți) - 11.000 de euro
  • firma de curățenie (ALPAB) - 9000 de euro
  • utilități - 10.000 de euro 

În plus, ar trebui angajată o firmă specializată pentru comercializarea biletelor, iar aceasta are un comision de 8-10% din încasările totale, susțin aceleași surse.

Pe lângă toate aceste cheltuieli cu stadionul, Clubul Sportiv al Armatei trebuie să plătească 7.000 de lei către AMFB pentru a putea televiza meciul.

Steaua București se află în acest moment pe a doua poziție în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puțin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziție cu 44 de puncte. În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1, la capătul unui joc extrem de disputat. 

Citește și: EXCLUSIV Academia Rapid și CSA Steaua salvează fotbalul bucureștean » Suma uriașă pe care cele două au adus-o la AMFB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (74)
stelistul1
stelistul1  •  30 Martie 2018, 18:24

pe becali nu-l intreba nimeni cum a facut banii?

983946825070029
Creata Ciprian  •  31 Martie 2018, 00:59
Postat de Viorel Stelistul pe 30 Martie 2018, 23:32

Pt rjka ***: săracii cu duhul confirma la fiecare postare cat de rataciti si duși sunt. Nu răspund de ce susțin prezenta armatei si cazarmei sovietice CSA in fotbalul profesionist (caz unic in UE), ei înșira doar banalități si baliverne despre implicarea suporterilor la echipa, despre participarea la decizii, bla, bla. Sunt penibili săracii, nu sunt in stare sa construiască un raționament, reuși doar șabloane preșcolare, de cazarma. Nu mai au salvare asa ca nu mai pierd timpul cu nătărăi ca rjka si mintea pe bigudiuri! Sa-i lăsam in haznaua kaki a cazarmei sovietice pentru ca acolo e locul lor!

intrebarea ta.. clar e unica in UE... Cine crezi tu ca ti raspunde la intrebarea asta? u o ti pe a ta.. de ce se sustinem Armata in fotbalul profesionist...? e ca si cum te intreb eu pe tn.. dc o echipa infiintata in 2003 joaca in liga 1 si e sustinuta fraudulos de FRF SI LPF ?

983946825070029
Creata Ciprian  •  30 Martie 2018, 23:07
Postat de Creata Ciprian pe 30 Martie 2018, 23:05

Viorel taticu nu intereseaza pe nimeni statutul aramatei in prezent... vrei sa ti spun eu ce vor asa zisi fanatici..? vor un un club de fotbal in care platesc bilete si au un cuv de spus... de ex noi suntem in prezent.. nu in trecut cum gandesti tu... acum oficiali CSA Cum le spui tu au anuntat ca meciul se joaca la Chiajna ei bn Superterii adevarati au avut un cuv de spus si cei din conducere iau ascultat.. pe cand tu.. din intr o alta lume... nu realizezi.. ca sustii un club al carui parton face ce vrea,, si cum vrea tu un om oare care nu ai nici un cuv de spus.. ***.. asa ca inca o data iti spun.. coboara cu puicoarele pe pamant...

(picioarele)..sccutati...

Vezi toate comentariile (74)
Comentează