INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // Președintele lui Juventus s-a dezlănțuit: "Un om decide cine câștigă trofeele. Trebuie să analizăm bine situația" + Îl face praf pe Pierluigi Collina

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:33

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, a răbufnit la adresa arbitrilor după eliminarea din Liga Campionilor, 3-4 la general ( 0-3 tur, 3-1 retur) cu Real Madrid.

"Trebuie să rămânem calmi și să analizăm foarte bine situația. Sunt unele țări care deja au implementat sistemul VAR. Procesul trebuie accelerat și introdus în competițiile europene. Aici câte un om decide cine să meargă mai departe și cine nu, cine merită să câștige trofeele", a declarat Agnelli conform Gazzeta Dello Sport.

Agnelli îl atacă și pe șeful arbitrulor, conaționalul Pierluigi Collina: "Vanitatea acestuia lovește indirect echipele din Italia. Această manieră de a conduce partidele e special creată pentru a demonstra un soi de imparțialitate, că nu favorizează propria țară. Ar trebui schimbați din 3 în 3 ani. Din cauza lor au avut de suferit și Lazio, Roma și Milan, nu doar noi. Amintiți-vă de penalty-ul necordat la Cuadrado, în manșa tur".

  • Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Vezi și:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
127939151042796
Marcello Kazan  •  12 Aprilie 2018, 07:58

Sa fie clar, NU sint un fan al fotbalului italian, dar acest "arbitru" s-a comportat ca O SCIRNAVIE, INVENTIND UN PENALTY IN ULTIMA SECUNDA A PRELUNGIRILOR !!!...

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  12 Aprilie 2018, 05:03

Un arbitru mai uns cu toate unsorile, n-am văzut. El acordă lovitura de 11 m., fără să vadă ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul fazei cu pricina, e sigur suspectat de abuz, de o complicitate perversă, de intenție explicită de a falsifica rezultatul de pe tabelă, știind cu precizie că face un dar neașteptat localnicilor, un arbitraj toxic până în măduva fotbalului.

para.para
para.para  •  12 Aprilie 2018, 03:14
Postat de andrei.33 pe 12 Aprilie 2018, 03:02

Asta striga hotii? Hahahaha...

Neavand nicio treaba cu ce-a fost inainte, adica de pe vremea lui Moggi, asta chiar are dreptul si dreptate sa strige.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează