INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - PORTUGALIA 2-1

VIDEO Impresionant! Minutul de 400.000 de vizualizări: Tabarez tremurând, în cârje, pe maginea terenului! Așa a trăit selecționerul Uruguayului finalul meciului cu Portugalia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 11:03

Oscar Washington Tabarez, 71 de ani, a trăit la intensitate maximă pe banca Uruguayului meciul cu Portugalia din optimile Mondialului, scor final 2-1.

  • Sfertul de finală  Uruguay - Franța se va juca vineri, 6 iulie, ora 17:00

Un video emoționant cu antrenorul sud-american din ultimele momente ale partidei a început să circule după meci pe Twitter, adunând peste 400.000 de vizualizări. Tabarez suferă de sindromul Guillain-Barré, o boală nemiloasă care atinge sistemul nervos, pe cale virală sau bacteriană (Detalii AICI).

"Echipa a fost puternică psihic, a găsit spațiile necesare și s-a impus. Înainte de meci, Godin a avut un discurs de mare căpitan. Le-a zis colegilor, printre altele, «Azi jucăm pentru tata, pentru mama, pentru vecin, pentru toată lumea de acasă... Gândiți-vă la ei când ieșiți pe teren».

Cu Franța va fi un meci tare, Mbappe are o viteză scandaloasă, va primi multe pase pe diagonală. Dacă-l lăsăm să-și facă jocul va fi extrem de dificil", a spus Tabarez la conferința de presă de după meci.

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00;  Moscova
  • Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod
  • Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (20)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iulie 2018, 14:02
Postat de samertx pe 01 Iulie 2018, 13:50

Lucică, surprizele apar de pe banca de rezerve.

Eu când văd atât de mult infantilism din partea multor comentatori, mă cutremur! De pildă: "Mbappe- noul Messi"! Fantastic! Un puști de 19 ani, după una bucată meci bun la CM, e noul Messi! Mai mult: Mbappe candidat la "Balonul de aur"! Ode, osanale, comparații, lipsa măsurii... Mulți privitori, puțini care să priceapă... Mbappe mai are enorm de demonstrat până la a se apropia de clasa celor doi corifei. În plus, de când e lumea, fotbalul e mai ușor pe contraatac, adică atunci când ai spații. "Balonul" i se cuvine tot lui Cristiano, indiferent ce se va mai întâmpla la acest CM! Și asta pentru că Messi și Cristiano au un foarte mare ecart de clasă față de toți ceilalți urmăritori.

ando89
ando89  •  01 Iulie 2018, 12:43
Postat de samertx pe 01 Iulie 2018, 12:11

Nenea Tabarez, meciul cu francezii va fi mult mai ușor, sunt atât de naivi în apărare, ceva de speriat cavanii și suarezii. ))

Metre, mă tem să nu cânte Cavani în timpul meciului: La Kylian în port:))

luciann
luciann  •  01 Iulie 2018, 13:44
Postat de cpt.ahab pe 01 Iulie 2018, 13:37

Uruguay-ul pare a fi echipa sud-americană cea mai îndreptățită să spere la finală, în ciuda traseului greu. Are antrenor, lot echilibrat și toți jucătorii dispuși la efort și dăruire pentru echipă. Golurile de aseară au fost mostre de precizie, iuțeală și îndemânare, în stilul italienesc de pe timpuri. Cavani a fost precum Paolo Rossi!

Problema e ca n-au banca de rezerva, daca se accidenteaza sau sunt suspendati 2-3 jucatori importanti sunt "mancati"!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close