INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

HAJDUK SPLIT - FCSB // Gigi Becali anunță că FCSB câștigă cu 3-1 la Split: "Sunt liniștit și nu-mi explic de ce" + "S-ar putea ca fanii croați să fie în favoarea noastră"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 11:26

HAJDUK SPLIT - FCSB // Gigi Becali debordează de optimism. El e sigur că echipa se va califica în play-off-ul Europa League.

"Iertați-mi optimismul, dar eu cred că ne vom califica încă de mâine! Vom bate la două goluri diferență. Ei dau un gol și noi dăm trei. O astfel de victorie înseamnă calificare. Sunt foarte liniștit. Nu știu de ce, dar am o liniște interioară. Nu îmi explic de ce. E ca o presimțire. Noi avem o echipă foarte valoroasă și mâine vom vedea unde poate ajunge.

Nu o să fie probleme din cauza fanilor. Fotbaliștii sunt bărbați. Man, care va juca sigur, nu se va speria. El știe că trebuie să joace fotbal. Pot să fie și tancuri în jurul lui! Asta e bărbăția fotbalistului. În plus, numărul mare de fani poate fi în favoarea noastră. Dacă vom avea 1-0 și vom avea posesie, fanii vor începe să înjure propria echipă. 

Dacă vrem cupele europene, trebuie să trecem de Hajduk! Dacă vrem în Europa League, trebuie să-i scoatem pe croați și gata", a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Hajduk Split - FCSB se joacă joi, de la ora 21:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV. Dacă va trece de croați, FCSB va juca pentru accederea în grupele EL cu învingătoarea dintre Slovan Bratislava și Rapid Viena.

Galeria celor de la Hajduk Split:

Vezi și: Fanii croați vor lua cu asalt stadionul: 20.000 de bilete vândute pentru Hajduk Split - FCSB!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (41)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  08 August 2018, 12:13

"Dacă vom avea 1-0 și vom avea posesie, fanii vor începe să înjure propria echipă. " Ciobanul crede ca toate echipele au niste suporteri prapaditi, asa cum sunt fecesebistii :))))))))) I-ati vazut la giurgiu, marea peluza ros-albastra: 20 de insi inchisi in cusca aia micuta facuta de Niculae. De rusine au plecat la pauza :))))) Ce porcarie de club fara identitate, fc fcsb nu e Steaua !

romeverest
romeverest  •  08 August 2018, 13:05

Asta nu-i normal la cap !! El crede ca suporterii croati sunt precum acei putini suporteri ai Fcsb-ului !! Tot asa de optimist era si la meciurile cu Sporting, Stuttgart sau City, dupa care a luat niste batai de au ramas in istoria fotbalului romanesc !!

magic4ever
magic4ever  •  08 August 2018, 12:52
Postat de Manu Ion pe 08 August 2018, 12:41

Deocamdata in Europa sa auzit doar de Steaua sau mai nou FCSB . Restul echipelor din Romania sau oprit la stadiul declaratiilor vesnic promitatoare !!!!!!!

Astra cu Sumudica antrenor a trecut de grupele Europa League si a jucat in primavara europeana...Cfr si Urziceni au adus glorie Romaniei cu evolutiile din grupele UCL unde FCSB detine recordul negativ de infrangeri in toata istoria UCL...asa ca behaie la stana lui Becali suporterul de rezultat al clonei FCSB!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează