INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPLIT // Fanii croați vor lua cu asalt stadionul: 20.000 de bilete vândute pentru Hajduk Split - FCSB!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 11:02

Hajduk Split și FCSB vor juca joi, de la ora 21:45, în prima manșă a turului III din preliminariile Europa League. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Croații susțin că până acum s-au vândut 20.000 de bilete, iar atmosfera se anunță una incendiară. Stadionul Poljud, unde are loc meciul, are o capacitate de 34.000 de locuri. Până la startul partidei, oficialii croați se așteaptă ca toate tichetele să fie vândute.

Potrivit celor mai recente informații, FCSB nu organizează vreo deplasare, iar echipa nu va avea o galerie organizată la meciul din Croația.

"O să fie incendiu! Sunt sigur că o să fie un meci pe cinste în ceea ce privește atmosfera. La Split va fi un adevărat spectacol, fără îndoială sprijinul fanatic al fanilor ajută meciul, spectacolul, dar și jucătorii. În Croația, galeria va face un adevărat show european în tribune, va "arde" stadionul! Cred că la primul meci o să fie cam 30.000 de suporteri, iar în funcție de rezultat vor fi probabil și mai mulți români la București. Oricum, jucătorii lui Hajduk nu se vor speria, sunt obișnuiți să joace într-o atmosferă fantastică, așa cum o fac mereu pe "Poljud", stadionul propriu"
Dejan Lovrici, jurnalist la cel mai bine vândut ziar din Croația, 24 SATA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vladut12
vladut12  •  08 August 2018, 13:16

Bate Steaua fără emotii!

tinn
tinn  •  08 August 2018, 12:40

Care erai, ma, cu 60.000 de fani pe-aici?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează