INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, GSP.RO, PRO TV

CORESPONDENȚĂ GSP DIN CROAȚIA // FOTO + VIDEO Amănunte de culoare din Split înaintea duelului de joi

FOTO: Eduard Apostol +3   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 17:37

Split, superbul oraș de pe coasta dalmată, trepidează înainte de cel mai important meci al lui Hajduk din actualul sezon, prima manșă cu FCSB din turul III al preliminariilor Europa League. 

  • Hajduk Split - FCSB, se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Până în această-după amiază, croații au achiziționat deja 12.000 de bilete, însă organizatorii estimează că la ora meciului vor fi 30.000 de fani în tribunele arenei "Poljud". Prețurile biletelor sunt în moneda croată, kuna, între 60 și 100 de lei. (detalii, aici). 

Meciul de joi pare să fie o atracție și pentru numeroșii turiști care se află la Split în această perioadă. Reporterul GSP.ro prezent în Croația a remarcat astăzi că doi nemți și un englez au venit la case pentru a-și cumpăra tichete pentru duelul de Hajduk - FCSB

Stadionul lui Hajduk e o altă atracție din orașul de pe malul Mării Adriatice. Azi, un grup de fotbaliști de la o echipă din ligile inferioare a făcut un tur al stadionului și al sălii care găzduiește toate trofeele cucerite de Hajduk. 24 de lei costă toată această distracție. 

Căldură sufocantă

Pe lângă Torcida Split, temuta facțiune a suporterilor lui Hajduk, FCSB va mai avea de înfruntat vremea e neobișnuit de caldă pentru această perioadă, termometrele depășind în aceste zile 35 de grade!

Delegația celor de la FCSB va ajunge în această noapte la Split, iar marți seara va efectua antrenamentul oficial. 

 
Atmosferă Croația

FOTO + VIDEO Care e atmosfera din Croația înainte de meciul de joi Turiștii, interesați de meci + căldură infernală --->>> http://bit.ly/2LXVpzg

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 7 August 2018

Vezi și:  Analiză GSP.ro » Hajduk Split e Dinamo București cu banii FCSB! Fără titlu de 16 ani și politică de transferuri asemănătoare, dar cu salarii exorbitante

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
444001919101397
Florean Andrei  •  07 August 2018, 20:07

Haiducii au eliminat echipe romanesti deoarece au jucat cu dinam0. Inca nu au intrat pe man's stelistilor. Urmeaza !

spion_kop
spion_kop  •  07 August 2018, 19:32

doua chestii de remarcat, sa vizitati si celebru oras ***, second, daca ajung ficisibistii in noaptea asta sigur pierd antrenamentul de marti seara... parerea mea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  07 August 2018, 19:16

apostole , pentru tine ***,aia este SUPORTERI,capisci,nu ce esti tu,***,*** cu ***-n ***,sluga fara contract,***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează