INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

HAJDUK SPLIT - FCSB // MM Stoica îi avertizează pe jucătorii lui Dică: "Să-și ia cu ei «accesoriile»" » Care crede că e atuul lui Hajduk

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 22:43

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, le-a transmis un mesaj clar jucătorilor înaintea meciului cu Hajduk, din turul III al preliminariilor Europa League. 

"Ne-am născut pregătiți. Cine nu e pregătit nu are ce să caute la FCSB, fosta Steaua și actuala Steaua și viitoarea Steaua.

Hajduk a pierdut mulți jucători, din această cauză sunt multe necunoscute. Antrenorii și-au făcut însă bine temele. Este o echipă tipică pentru fotbalul din fosta Iugoslavie, sunt jucători de gabarit. Știți foarte bine, avem niște probleme la fazele fixe, acolo este și atuul adversarilor noștri.

Cred că, indiferent de vârstă, că cei care intră în teren să fie bărbați. Să-și ia cu ei și accesoriile. Dacă vom avea probleme cum am avut cu Dinamo pe final, atunci ne va fi foarte greu. Pentru mine, ultimele două victorii la scor nu au nicio relevanță", a declarat MM Stoica, la plecarea în Croația.

  • Hajduk Split - FCSB se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Vezi și: Analiză dezarmantă a lui Ivan Pesici în presa croată: "FCSB are fani, dar nu are suporteri! Dacă s-ar întâmpla asta în Croația, fanii ar răsturna țara" + 3 detalii interesante remarcate de dinamovist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  08 August 2018, 15:50
Postat de randomm pe 07 August 2018, 23:29

vrei sa spui ca da 6,cum le-am dat celor de la aalborg. sau macar 4,cum le-am dat celor de la rudar sau lens. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Aalborg putea sa aiba 5-0 la pauza in acel, dar oricum s-au revansat in retur cand v-au eliminat ahahaaaaaaaa si mai ai curajul sa pronunti numele asta, AALBORG....

martinpen
martinpen  •  08 August 2018, 10:26
Postat de randomm pe 07 August 2018, 23:29

vrei sa spui ca da 6,cum le-am dat celor de la aalborg. sau macar 4,cum le-am dat celor de la rudar sau lens. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Care aalborg domnule ? Cand ati jucat VOI cu Aalborg ? Am scris voi, pentru ca observ ca iti place sa te auto incluzi in echipa fcsb (am jucat cu aalborg, am castigat nu stiu ce)... Cu Aalborg niciun fcsbist de azi nu a jucat...

martinpen
martinpen  •  08 August 2018, 10:23

Ba, dar pe mm asta, in calitatea lui de administrator, ca altceva nu are voie sa fie, nu-l pedepseste nimeni ca afirma ca FCSB e steaua ? Conform deciziei tribunalului, fcsb nu are voie sa poarte numele Steaua. Clar, penalitatile se aduna.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează