INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Ronaldo criticat dur de un antrenor: "Niciodată nu-l voi dori în echipa mea!" + Recordul negativ la meciul cu Parma

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 09:44

Selecționerul Croației, Zlatko Dalic, s-a arătat dezgustat de felul în care Cristiano Ronaldo a ales să-și manifeste nemulțumirea pentru că UEFA l-a ales pe Modrici jucătorul anului în Europa, în ceremonia de la Monaco.

"Ronaldo, care nu a luat parte la ceremonia UEFA, și toate acele comentarii vizavi de Luka, cel care a câștigat trofeul... Nu merită comentariile mele. Nu face decât să demonstreze ceea ce am susținut până acum.

Ronaldo este un egoist pe care niciodată nu-l voi dori în echipa mea! El este tipul de jucător care gândește că «Nu contează dacă pierdem, singurul lucru care contează este să marchez un gol»", a declarat Dalic.

Ronaldo n-a vrut să meargă la gala de la Monaco, unde au fost prezenți, printre alții, Sergio Ramos, Mohamed Salah, Luka Modric și Keylor Navas. Totuși, Ronaldo a primit și el un premiu, fiind desemnat atacantul anului.

Sora sa, Katia, a postat pe Instagram o comparație între realizările lui Modric și cele ale lui Cristiano, comentând: "Fiecare să tragă concluzia".

Agentul portughezului, Jorge Mendes, s-a arătat și el surprins de premiul acordat lui Modric: "Cristiano a dat 15 goluri, a dus Realul în spate și a luat iar Liga. E ridicol, o rușine. Nu e nici o îndoială că el e cel mai bun".

55 de jurnaliști și 80 de antrenori au desemnat cel mai bun jucător al anului

Cu Ronaldo integralist, Juventus a învins ieri la Parma, 2-1. "Șeptarul" n-a marcat, fiind jucătorul care a șutat cel mai mult la poartă (23) în marile 5 campionate ale Europei în acest sezon, fără să înscrie vreun gol.

Citește și: Luka Modric, desemnat de UEFA cel mai bun jucător din sezonul trecut » Dezvăluiri despre transferul la Inter

Citește și:

Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru
Superliga
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (18)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Septembrie 2018, 12:45

Modric e la ani lumină de cei doi corifei, Messi și Cristiano. Dalic a început să se creadă și el zeul antrenorilor, după un CM fără nicio valoare, în care toți jucătorii exponențiali au ajuns epuizați. Fără Cristiano, Realul nu pupa nicio ligă în toți acești ani. Trebuie să fii teribil de obtuz sau de ingrat, încât să crezi altceva.

redshow
redshow  •  02 Septembrie 2018, 16:41

Champions League e competitia cu cele mai valoroase echipe . E mult peste CM !!! 15 goluri ...totusi !!! Sunt mare fan Barca si Messi dar anul asta s-a convins o mare nedreptate ....ca si cum Logan-ul este o masina mai buna decat Bugatti Chiro pentru ca e mai fiabila...

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Septembrie 2018, 13:57

Alegerea lui Modrici este mai mult pentru ca joaca la Real, si ca Ronaldo a ales sa plece. UEFA imi pare si nedreapta si...partinitoare

Vezi toate comentariile (18)
Comentează