FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Impresiile lui Panduru după debutul lui Drăguș la națională: "N-a făcut nimic concret! În acea parte e puțin șchiop"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:22

Basarab Panduru, fost internațional, a vorbit despre atacantul Denis Drăguș, 19 ani, care a debutat pentru România în meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor, și a lăudat curajul arătat de jucătorul de la Viitorul.

"Drăguș n-a făcut nimic concret azi. Dar e un jucător în care îți poți pune bazele pe viitor. Are curaj. Dar acolo, în banda stângă, e puțin șchiop. Toate fentele le face pe piciorul drept, iar adversarii îl învață. Trebuie să faci fentele și pe stânga, și pe dreapta.

Mi s-a părut că are curaj și mi-a plăcut asta la el. Are timp să învețe să facă fente și pe stângul, ca să poată centra. Dar dacă-l pui să facă banda și să vină defensivă, îl pierzi. E mai folositor în centrul atacului. Am încredere în el. A arătat că are curaj și poate face lucruri bune", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Citește și: Drăguș, al 13-lea jucător debutat de Contra într-un an » Atacantul este al 12-lea fotbalist de la Viitorul care ajunge la națională

CLASAMENT

clipboard01

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  11 Septembrie 2018, 17:18

panduru si Dinu, doi indivizi carora li se potriveste zicala "cum e sacul asa si peticul"

sibelius
sibelius  •  11 Septembrie 2018, 12:24
Postat de sorinvision pe 11 Septembrie 2018, 07:32

Romania a jucat excelent, nu neaparat valoros insa am fost primii la fiecare minge ceea ce arata ca am vrut. Apararea a fost calcaiul lui Ahile. Dragus impresionant, asa "modest" cum a jucat am numarat 9 momente in care in fata lui Dragus echipa Serbiei s-a aparat cu 2 oameni, ceea ce inseamna ca sarbii au mirosit ca au in fata un fotbalist. Panduru si Mihai Mironica de la Pro TV, cei care probabil nu-l suporta pe Hagi isi pot trata aceasta fobie, exista psihologi buni in Romania. Gica Hagi dupa ce a fost cel mai mare jucator din Romania acum este si cel mai bun antrenor din Romania, jumatate din loturile nationale au trecut pe la Ovidiu. Exista o vorba romaneasca: "nu mor caii cand vor cainii".

Nu-i pune pe cei doi in aceeasi oala. E o diferenta mare intre "mi-a placut" si "a fost cel mai slab de pe teren". Panduru are dreptate- Dragus nu poate face toata banda, ca nu e Stancu. Nici Bancu nu e fundas stanga. Ar avea nevoie de om in spatele lui.

vladutz13
vladutz13  •  11 Septembrie 2018, 10:35

Nu degeaba Bancu a fost facut ferfenita, nu prea a fost ajutat deloc nici de Dragus nici de mijlocasii centrali. Se mai intampla sa ai in fata un atacant mult mai bun care sa te dribleze constant... asta e situatia, dar tu ca antrenor in situatia asta trebuie sa-ti sprijini fundasul, sa pui un dublaj... nu a existat asa ceva

Vezi toate comentariile (6)
Comentează