FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Ce a spus Drăguș după debutul la naționala României: "În dimineața meciului am aflat că voi juca"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:22

Atacantul Denis Drăguș, 19 ani, a vorbit despre debutul său la echipa națională a României și despre meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor.

"Îi mulțumesc lui Mister pentru că mi-a dat ocazia de a debuta. Azi dimineață am aflat de la el că voi fi titular. Am fost puțin emoționat, dar m-am gândit că e doar un meci de fotbal.

Încă nu am apucat să vorbesc cu domnul Hagi, dar știu că se bucură pentru noi, mai ales că el ne-a dat încredere. Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. 

Meciul a avut un ritm ridicat, nivelul a fost mare. Mă bucur că am jucat de la egal la egal cu Serbia. Mister Contra mi-a dat încredere, mi-a spus să am curaj și să fac ce știu. 

A fost un vis să debutez pentru națională. Sper să îl trăiesc în continuare și să mai joc la națională", a declarat Denis Drăguș la ProTV.

Citește și: Drăguș, al 13-lea jucător debutat de Contra într-un an » Atacantul este al 12-lea fotbalist de la Viitorul care ajunge la națională

Citește și: Impresiile lui Panduru după debutul lui Drăguș la națională: "N-a făcut nimic concret! În acea parte e puțin șchiop"

CLASAMENT

clipboard01

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Septembrie 2018, 08:24

bravo pustiule ,tini-o tot asa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează