FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 0-1 // FOTO + VIDEO Neputință roș-albastră » FCSB a jucat execrabil și a pierdut pe teren propriu cu Chiajna

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 22:56

FCSB a suferit prima înfrângere pe teren propriu din acest campionat, fiind învinsă, la Voluntari, de Concordia Chiajna, scor 0-1.

Roș-albaștrii au făcut de departe cel mai slab meci din acest sezon și nu au șutat nici măcar o dată pe spațiul porții în primele 45 de minute.

Echipa lui Dică a avut două ocazii importante de a înscrie în minutele 54 și 58. Mai întâi, Lucian Filip a lovit bara în urma unei faze fixe, iar Gnohere a fost blocat de Greab 4 minute mai târziu.

Până la urmă, Concordia a dat lovitura în minutul 60, după un contraatac manageriat ca la carte. La 3 minute după ce a fost introdus pe teren, Batin a scăpat singur cu Bălgrădean și a finalizat fără emoții.

Scorul a rămas nemodoficat până la final. FCSB a avut posesie, dar ocaziile au fost sterile, iar defensiva Chiajnei s-a dovedit a fi impenetrabilă.

FCSB rămâne lider după această etapă, cu 21 de puncte, însă CFR Cluj, principala contracandidată la titlu, s-a apropiat la un singur punct.

De partea cealaltă, Concordia rămâne neînvinsă după venirea lui Dorinel Munteanu. Ilfovenii au acumulat 14 puncte, au devansat-o pe Dinamo și au urcat pe 10.

Partida a cosemnat a treia apariție consecutivă pe teren propriu a FCSB-ului la Voluntari. Echipa finanțată de Gigi Becali a părăsit Arena Națională din cauza costurilor mari de închiriere a celui mai mare stadion al țării. Mai puțin de 800 de fani au fost prezenți la stadion. 

Vezi și: 

FCSB - Concordia Chiajna 0-1
A marcat: Batin '60

Echipele de start: 

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, L. Filip, J. Morais - Nedelcu, Moruțan - D. Man, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Fl. Coman, Jakolis, Ovidiu Popescu, R. Rusescu, M. Roman I, Zlatinski
Antrenor: Nicolae Dică

Concordia Chiajna: Greab - G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Gorobsov, Bucșa - R. Deaconu, P. Ivanovic, R. Grădinaru - Guessan
Rezerve: A. Costache, Panait, Nivaldo, Albu, Cristescu, Bawab, Batin
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitru: Alexandru Tudor / A1: Ciprian Danșa / A2: Marius Badea / Observator: Eduard Dumitrescu
Stadion: "Anghel Iordănescu", Voluntari

 
 

PROGRAMUL ETAPEI:

Vineri
Poli Iași - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)
Sâmbătă
CSU Craiova - Hermannstadt 1-1 (Detalii AICI)
Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-2 (Detalii AICI)
Duminică
Călărași - FC Voluntari 1-1 (Detalii AICI)
Sepsi - Gaz Metan 1-2 (Detalii AICI)
FCSB - Concordia Chiajna 0-1
Luni:
21:00 Botoșani - Dinamo

Clasament

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (150)
balauru48
balauru48  •  07 Octombrie 2018, 23:40
Postat de Abigail Laslas pe 07 Octombrie 2018, 23:35

sa fii rinist .... sorry, nu gasesc nici un adjectiv nesanctionabil

Apropo, felicitari pentru victorie! Victoria Chiajnei ahahaaaahaaaaa

balauru48
balauru48  •  07 Octombrie 2018, 23:33
Postat de Abigail Laslas pe 07 Octombrie 2018, 23:28

ce vise au unii cand freaca bocanci....

Sa fii gigist...ciudata forma de viata...

stark
stark  •  07 Octombrie 2018, 21:23

Abominatia fondata in 2003 de clanul interlop de puscariasi nu poate castiga fara ajutorul arbitrilor. In seara asta vom avea circ la Chiajna daca nu intra mingea in poarta pe plan sportiv. Adevarul este ca acest meci este derby ilfovean. Ambele echipe reprezinta periferiile Bucurestiului. Inainte, derby ilfovean era Chiajna - Voluntari, acum e Fcsb - Chiajna.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează