FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

România - Serbia 0-0 // VIDEO Cornel Dinu, SAVUROS la GSP Live! Face pachet naționala lui Contra: "A fost mai interesant să vorbesc cu câinele meu, să vă spun o vorbă a lui Kusturica"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 18:23

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Cornel Dinu a intervenit în direct la GSP Live și a făcut o analiză acidă a actualei generații. 

"Nu prea m-am uitat la meci, a fost mai interesant să vorbesc cu câinele meu. Parafrazându-l pe Kusturica: «În Balcani, acest butoi de pulbere, trecutul este groaznic, prezentul este înfiorător și bine că viitorul nu există». Să lăsăm trecutul, că am avut totuși niște performanțe.

Sârbii au avut vreo 3 jucători care nu au jucat. Kolarov, Matic, Ljaic. Am avut și noi niște absențe, dar noi avem în general absențe. E foarte greu de ieșit de sub blestemul perioade petrecute cu Daum.

Jocul nostru în repriza secundă a semănat mai mult cu bătutul halviței, iar sârbii au presat degeaba. Îl au într-adevăr pe Mitrovic, care e destul de certat cu tehnica la rândului lui. Mai degrabă Contra ar fi folosit niște jucători tineri. Mai bine ar fi jucat cu Nedelcearu decât cu Tamaș, care a fost un jucător bun, dar depinde cum îl interpretezi", a declarat Dinu la GSP Live. 

 

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
lobbyone
lobbyone  •  14 Octombrie 2018, 18:58

Fotbalisti de paie cu un antrenor si mai de paie.Ce doamne iarta-ma or cauta tamas si tosca in teren?Pana si manea e un semn de intrebare cand exista benzar.Gluma de selectioner care promoveaza doar jucatori de la hagi si de la anamaria.Arogant,foarte foarte rau.Moti de ce nu este la nationala?Cum sa incepi cu Dragus cand il ai pe rotariu?Stanciu saracu nu e jucator de meciuri mari.

ray51
ray51  •  14 Octombrie 2018, 18:46

Ai fost bland Cornele! Aceasta gramada de jucatori (echipa are alta definitie in Dex) nu stie ce vrea, cat vrea si de ce sa vrea. N-are respect, valoare si stiinta jocului de fotbal. Transforma orice intalnire intr-un calvar, o nastere prin forceps, un chin continuu, o tanguire sinistra a stejarului cuprins de-o iarna adanca si geroasa. Eu am plecat. Ma duc sa-mi mangai pisica...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Octombrie 2018, 20:44

Dinu are dreptate. Două echipe jalnice au produs un fotbal jalnic. Sârbii au controlat jocul, dar au dat impresia că nu pot marca nici de pe linia porții, iar ai noștri au fost ca de obicei: insipizi. Multe, foarte multe greșeli de tehinică elementară, la ambele formații. Tadic, jucător la Ajax, a bătut penalty-ul ca unul care s-a apucat ieri de fotbal, Mitrovic e mare și rudimentar, Milinkovic e cotat la suta de milioane, dar nu face nici cinci. Ce au fost cele două echipe și ce au ajuns!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează