FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Gigi Becali își putea lua gândul! » Cel mai în formă jucător al Craiovei i-a transmis un mesaj clar

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 14:58

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a mărturisit în această săptămână că e gata să pună la bătaie 5 milioane de euro pentru transferurile lui Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu, cei mai valoroși jucători ai lui CS U Craiova.

  • CS U Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Chiar înaintea meciului de duminică cu FCSB, Mitriță a oferit un răspuns tranșant:

"Eu sunt căpitanul echipei, sunt oltean, m-am născut aici, am vrut să joc la această echipă şi nu voi mai juca în altă parte în România. Dacă voi pleca, voi pleca doar afară. O să mă rateze de foarte multe ori", a spus Mitriță, la conferința de presă de azi.

Oferta lansată de Becali la TV nu l-a impresionat nici pe tehnicianul Devis Mangia, care nu a ezitat să-i ofere un răspuns latifundiarului: "După ce s-a petrecut anul trecut, ştiu ce se întâmplă înaintea unui meci cu FCSB. Sunt obişnuit. Oricum, Mitriță și Bancu valorează mai mult de 5 milioane de euro", a declarat Mangia.

Vezi și:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
186272862250622
Raisa Grahovskaia  •  19 Octombrie 2018, 15:39

sugacii de țâță becaliotă au luat foc...cam acri strugurii așai?în curând ciobanul va mai putea cumpăra de la Hagi pe bani mulți(pentru Gică e afacere,el a recunoscut)și de la moldoveanul ăla șmecher de la botoșani...în rest..doar proști se mai duc acolo...95% se distrug ca și viitori fotbaliști....la stână acolo la fcsb, toți sunt mielușei ,toți știu să o sugă,doat unul are țâță ...și ăla e berbec!

hitman222
hitman222  •  19 Octombrie 2018, 18:29
Postat de marius.bxl pe 19 Octombrie 2018, 16:33

Bai mitrita tu crezi ca vre-o data in viata ta nea jiji va da 5 milioane pentru 80 cm cu tot cu crampoane?hai sa fim seriosi

slujitor gigist, greata noastra pe el!

minell73
minell73  •  19 Octombrie 2018, 15:53

Bai dar nimeni de la liga sau f.r.f nu se ia de infractorul asta? Chiar face ce vrea bisnitarul asta? Nu e de ajuns ca in fiecare an cumpara pe față cele 12 puncte de laviitorul si botșeni, acum face "oferte" inaintea fiecarui meci direct cu celelalte echipe. Unde in europa ati mai vazut/auzit asa ceva? Trebuie bagat cat mai urgent la parnaie sa vindecam odata fotbalul asta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează