FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

CSIKSZEREDA - DINAMO // FOTO + VIDEO Atacuri rasiste ale fanilor lui Csikszereda în finalul meciului cu Dinamo: "Țiganii, țiganiI!"

O parte dintre fanii lui Csikszereda la meciul cu Dinamo // FOTO: Bogdan Bălaș +5   FOTO
O parte dintre fanii lui Csikszereda la meciul cu Dinamo // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 23:21

Finalul meciului dintre Csikszereda și Dinamo, câștigat de harghiteni în urma loviturilor de departajare (3-3, 9-8), a fost unul de-a dreptul incendiar, care s-a lăsat cu mai multe scandări rasiste ale gazdelor, ce le-ar putea aduce suspendarea pentru următorul meci. 

După ce dinamoviștii au avut de trei ori ocazia de a tranșa partida, însă au ratat de fiecare dată, Csikzereda a trecut în avantaj la loteria penalty-urilor. Delorge trebuia să înscrie ca să o mențină pe Dinamo în joc. A bătut însă lamentabil, direct pe centrul porții. Arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că Bordas nu a stat pe linia porții, după ce gazdele apucaseră să sărbătorească deja calificarea! Delorge a clacat și a doua oară, executând la fel de slab.

Momentul în care arbitrul Andrei Antonie a dictat repetarea penalty-ului lui Delorge i-a aprins pe fanii ciucani care au umplut stadionul la acest meci! Deși tot meciul au scandat cântece în limba maghiară, aceștia au apelat la celebrele scandări autohtone: "Hoții, hoții" și "Rușine să vă fie". 

Fanii lui Csikszereda au lansat apoi un atac rasist la adresa românilor, pe care i-au insultat la unison: "Țiganii, țiganii, țiganii!". Ulterior, spectatorii au scandat și: "Ria, ria, Ungaria".

Vezi și: VIDEO Scandal după meci! Ultrașii dinamoviști au mers din nou peste jucători » Cum i-au ironizat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  02 Noiembrie 2018, 06:59

FRF se face ca nu vede toate aceste provocari si mizerii, daca ar fi fost injurat vreun african ......

blocatu
blocatu  •  02 Noiembrie 2018, 04:29
Postat de deny74 pe 01 Noiembrie 2018, 23:54

asa ne trebuie.E vina tuturor guvernelor din 90 pana acum.Un *** de partid UDMR cu 6-7% a fost aliat in toate guvernele de pana acum,bineinteles ca nu gratis.Li s-au dat drepturi mai ceva ca la romani

problema cea mare e ca ala nici macar nu e si nu a fost un partid! e o asociatie! o alimentara! un aprozar, spune-i cum vrei! numai partid politic nu! si nu e vina lor ca tot romanii ticalosi i-au impins acolo pentru propriile interese! o data stanga politica, o data dreapta...si iar... a cui e vina? a lor? rasa asta a noastra romaneasca de hoti, de puturosi si tradatori numai de frica asculta, stia el Ceausescu ce stia!

gannicus2014
gannicus2014  •  01 Noiembrie 2018, 23:49

daca dinamovistii arborau Tricolorul pe garduri, se considera instigare

Vezi toate comentariile (31)
Comentează